Titel

Regnskabschef for Renewables


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

- Cand.merc.aud eller statsaut. revisor til karrierestilling for et af DONG Energy’s fokusområder

 

DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter i Nordeuropa. DONG Energy beskæftiger omkring 6.000 medarbejdere og omsatte i 2010 for 55 mia. kr. med et EBITDA på 14 mia. kr. For yderligere information, se www.dongenergy.com

 

Forretningsområdet Renewables i DONG Energy beskæftiger sig med produktion af vedvarende energi. Hovedfokus er at fastholde og udvikle DONG Energy’s position som verdens førende aktør inden for offshore vindkraft. I 2010 kom 14,5% af DONG Energy’s elproduktion fra vindenergi og den andel forventes øget markant over de næste år. Renewables, som er præget af en markant vækst, er i oktober 2010 blevet en særskilt organisatorisk enhed i DONG Energy. Mange af Renewables' vindparker drives i partnerskab med andre virksomheder, hvilket giver en høj grad af kompleksitet i såvel selskabskonstruktioner som regnskaberne. Renewables havde i 2010 en omsætning på 2,9 mia. kr. og et EBITDA på 1,7 mia. kr.

 

Til regnskabsfunktionen, Financial Reporting & Tax (FRT), i Renewables, som beskæftiger knap 10 kompetente og dedikerede medarbejdere, søger DONG Energy nu en stærk faglig profil på vej frem i karrieren til en nyoprettet stilling som Regnskabschef. Regnskabsfunktionen er en del af Finance-afdelingen i Renewables og rummer både financial controllers og bogholdere, som udarbejder og varetager regnskaber for små 70 dansk og internationalt baserede selskaber i Renewables. Koncernsproget er engelsk og DONG Energy anvender SAP og Hyperion til regnskabs- og økonomirapportering.

 

Ansvar og opgaver

Du får det overordnede ansvar for at sikre professionel udførelse af FRT’s opgaver og drift med fokus på udvikling og optimering af forretningsgangene indenfor det nyoprettede område. Herudover skal du naturligvis sikre en korrekt og præcis regnskabsaflæggelse til koncernen. Du bliver en del af Finance-afdelingens ledergruppe og de vigtigste kontaktflader i jobbet vil være mod Renewables' CFO og mod Renewables Business Controlling og Joint Venture Management samt mod koncernregnskabsfunktionen, Group Accounting & Tax, og DONG Energy's eksterne revisorer (PwC). Primære ansvarsområder vil være:

 

Arbejdsstedet er Nesa Allé i Gentofte, men da en væsentlig del af aktiviteterne i Renewables er beliggende i udlandet, vil der skulle påregnes ca. 10-20 rejsedage om året.

 

Din profil

For at lykkes i jobbet har du:

 

Som person bærer dine faglige interesser og arbejdsstil præg af din baggrund indenfor revision, og du har den fornødne faglighed til at være selvdreven. Du trives både med det store overblik og kan lide at dykke ned i tallene samt lægger vægt på kvalitet i dit arbejde. Din analytiske sans, forretningsforståelse og strukturerede tilgang til dit arbejde giver dig et godt overblik over et komplekst område mens dit drive, fleksibilitet og en ambitiøs tilgang til arbejdet gør, at du trives i en dynamisk virksomhed. Du har gerne ledelseserfaring og er god til at coache og motivere, men stillingen kan også være ideel som et første lederjob forudsat, at du har erfaring med ledelse af revisionsteams. Endelig er du udadvendt, kommunikerer klart og præcist og har en optimistisk og uformel indstilling.


DONG Energy tilbyder

En udfordrende lederstilling i en af landets største virksomheder i stærk vækst, hvor du får store muligheder for selv at præge din afdeling og udvikle dig som leder. Dit arbejde vil have stor synlighed for topledelsen, og spille en væsentlig rolle for overblik over og styring af koncernens økonomi. Der er gode udviklingsmuligheder og du kommer til at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med nogle af landets førende profiler indenfor regnskab. Lønpakken er særdeles attraktiv og indeholder bl.a. pensions- og bonusordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).

 

Hvis du har spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk