Titel

Senior Transition Manager


Virksomhed

KMD


Frist

Lukket


Indhold

-  Ansvar for gennemførelsen af store komplekse infrastruktur outsourcing transitionsprojekter

KMD er den største danskbaserede IT-virksomhed i Danmark, og har en årlig omsætning på 4 milliarder kroner og er ejet af Advent International og Sampension. Vi har i de sidste 40 år digitaliseret det offentlige Danmark, og vi har vores andel i, at Danmark tilhører verdenseliten, når det kommer til offentlig IT. Vi er mere end 3000 medarbejdere, som fra afdelinger i København, Århus, Odense og Aalborg dagligt gør en forskel for IT-Danmark ved at bringe vores indsigt i IT i spil. Det gør vi ved at udvikle, drift og vedligeholde software og serviceløsninger til kommune, stats- og erhvervsmarkedet i Danmark. Når du arbejder hos KMD, gør du karriere for IT-Danmark. Læs mere på www.kmd.dk


KMD har ambitionen om at blive Danmarks bedste store IT-projekthus og er langt i dette program. KMD har udviklet og drifter i dag over 400 IT-systemer, der understøtter Velfærdsdanmark og følger danskerne gennem hele livet. Hvert år håndterer KMD’s systemer milliardbeløb, der svarer til mere end 25% af Danmarks bruttonationalprodukt. KMD har blandt andet stået bag større projekter og kendte it-løsninger som Nemkonto, e-Boks, it-sammenlægningen i den store kommunalreform samt overflytningen til Udbetaling Danmark. KMD har bl.a. også et fast samarbejde med den indiske IT-koncern Tech Mahindra.

Forretningsområdet Operations i KMD varetager infrastruktur og drift af kundernes IT. Det er et markant fokusområde, i klar vækst og KMD har i den seneste tid vundet store aftaler, hvor kunder har outsourced infrastruktur og drift typisk for en 3-5 årig periode. Blandet kunderne er ikke blot offentlige organisationer, men også en lang række større private virksomheder – og området forventes at vokse yderligere.

Transitioner er den afdeling, som er ansvarlig for overleveringen af infrastrukturen fra kundernes nuværende driftssted til KMD´s. Afdelingen tæller bl.a. 4 Transition Managers og ca. 10 Projektledere, både mænd og kvinder i alderen fra slut 30´erne til slut 50´erne og med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Fælles for dem alle er et højt fagligt niveau, en uformel stemning, en god omgangstone, og at det er sjovt at gå på arbejde, fordi teamet er velfungerende og opgaverne varierende og udfordrende. Alle i afdelingen er IPMA eller Prince2® certificerede og der arbejdes ud fra et ITIL framework.


Transitionsprojekterne har en meget høj kompleksitet, gennemføres i højt tempo, varer typisk 4-10 måneder, og der kan i perioden være mange personer ind over. I løbet af transitionsprojekterne er der ofte markante peaks på 3-4 uger. Grundet den høje intensitet gennemfører man som Senior Transition Manager ét projekt ad gangen inden man påbegynder næste projekt.


Komplekse intensive transitionsprojekter for landets førende offentlige & private virksomheder

Som Senior Transition Manager vil du være hovedansvarlig for gennemførelsen af større komplekse IT-transitionsprojekter indenfor infrastruktur outsourcing – fra tilbud / kontrakt til korrekt opsætning af kundens miljøer, den efterfølgende migrering og projektafslutning, som typisk er efter at have bestået driftsprøven. I stillingen refererer du til Chefen for Project Management i Transitions afdelingen, og du får en meget bred kontaktflade, som bl.a. omfatter IT Direktører og IT Chefer hos kunder, Infrastruktur Arkitekter, -Specialister og Del-projektledere hos KMD samt øvrige deltagere i projekternes styregrupper. Primære ansvarsområder vil være:

·     Effektiv ledelse og styring af projekter med respekt for indgåede kontrakter, økonomi, deadlines og aftalte processer / styringsprincipper, så kunder og samarbejdspartnere oplever tilfredshed i samarbejdet

·     I visse situationer deltagelse i presales aktiviteter og scoping af projekter

·     Facilitere knowledge transition fra kundens til KMD´s organisation

·     Bemande og lede Transition teamet

·     Udarbejde projektplaner samt opgave-, økonomi- og ressourcestyring

·     Contract management samt kunde- og leverandørstyring

·     Gennemføre salg i forbindelse med ændringer til transitionsprojekter

·     Følge op på transitionens fremdrift og kommunikere status til relevante interessenter

 

Dit arbejdssted bliver KMD´s hovedkontor, Lautrupparken 40-42 i Ballerup. I forbindelse med projekterne kan der være rejseaktivitet afhængig af kundernes placering, primært i Danmark eller til KMD´s partner i Indien. Forventet årlig rejseaktivitet ca. 20-40 dage pr. år.


Kundeorienteret Transition Manager med succesfuld erfaring fra større IT-transitionsprojekter

Som kommende Senior Transition Manager hos KMD har du:

·     Gerne en relevant uddannelse på kandidatniveau, alternativt Datanom, Datamatiker eller lignende, men det er den rette erfaring, der er afgørende

·     Mindst 10 års erfaring, og en væsentlig del af disse med tung projekt-, program- eller linjeledelse i en større IT organisation, hvor du også har fået en solid erfaring med drift og infrastruktur

·     Mindst 3-5 års succesfuld erfaring med store komplekse IT transitionsprojekter, herunder erfaring med infrastruktur og datacenter migration mellem lokationer

·     Solid kontraktindsigt og erfaring med projektleverancer på store kontrakter med høj kompleksitet

·     En projektledelsescertificering, gerne IPMA eller Prince2®

·     Gerne ITIL certificering

·     Engelskkundskaber på et niveau, så du kan begå dig sikkert i skrift og tale
 

Som person er du udadvendt, stærk til at skabe relationer til mange stakeholders – fra toplederen til den tekniske specialist - og har både politisk flair og gennemslagskraft til at være Senior Transition Manager i en stor organisation. Du leder projekterne ud fra et helhedssyn og med en sund forretningsmæssig tilgang gennemsyret af høj troværdighed og integritet, så du er en god repræsentant for KMD og kan levere den kvalitet, som kunderne forventer af en professionel leverandør.


Struktur, planlægning, vedholdenhed og opfølgning er blandt dine nøglekompetencer for at sikre en optimal styring af transitionsprojekterne, så de kommer helt i mål. Derfor er det også vigtigt, at du er en dynamisk, proaktiv og resultatorienteret person, som går forrest og tager ansvar. Endelig er det vigtigt, at du har en god robusthed, da der er peaks i projekterne.

KMD tilbyder

En Senior Transition Manager stilling, hvor du har ansvaret for at drive komplekse transitionsprojekter igennem og få nye kunder godt på plads hos KMD. Derfor er det naturligt en stilling med topledelsens bevågenhed, både hos KMD og hos kunden. KMD er forankret i den nordiske ledelsesstil. Det betyder, at KMD har en flad organisation, hvor indsigten er bredt tilstede, og hvor den enkelte medarbejder har en høj grad af frihed under ansvar. KMD er desuden karakteriseret ved en udpræget projektkultur, der gennemsyrer arbejdsgange, og hvor der arbejdes tæt sammen.

 

Projekterne er meget afvekslende og ikke to projekter er ens, og de løses for en lang række særdeles spændende kunder. Der er gode muligheder for faglig og personlighed udvikling, relevante certificeringer og hvis du ønsker det også gode muligheder for fx linjeledelse på sigt. Du bliver del af et stærkt fagligt og uformelt miljø præget af en glæde ved at gå på arbejde, hvor der arbejdes målrettet for at levere løsninger, som sikrer tilfredse kunder. Lønpakken består af en god fast løn, 10% virksomhedsbetalt pension og 15% bonus – baseres på opnåelsen af både egne og virksomhedens mål. Som Senior Transition Manager måles du bl.a. på tid, pris og kvalitet for transitionsprojekterne samt tilfredsheden hus kunder og leverandører.

 

Spørgsmål eller interesse i stillingen

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at være i spil til denne attraktive stilling er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk