Titel

Manager eller Senior Manager til rådgivning indenfor sourcing & procurement


Virksomhed

Deloitte Consulting


Frist

Lukket


Indhold

- Indkøbsspecialist til opbyggende og drivende rolle indenfor Deloitte Consultings sourcing ydelser

Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med over 240 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer både den private og offentlige sektor. Løsningerne omfatter bl.a. ERP-løsninger, it-integration, udvikling og infrastruktur, ledelsesrapportering og økonomistyring, optimering af forretningsprocesser, lean, sourcing, supply chain, forandringsledelse, HR transformationer, performance management samt strategi og programledelse.

Deloitte Consulting arbejder indenfor de 8 Servicelinces: Strategy, Operations Excellence, CFO Services, Human Capital, IT Strategy & Effectiveness, IT Sourcing, Devlivery samt Solutions & Architecture. Du vil blive del af Deloitte Consultings serviceline Operations Excellence, der beskæftiger sig primært med operationalisering af kundernes strategi og implementering af omkostningsreduktions initiativer. Der er ca. 40-45 kompetente og dedikerede konsulenter indenfor Operations Excellence Serviceline i Danmark, heraf i alt ca. 10-12 Managers og Senior Managers.

Sourcing er et strategisk fokusområde i Operations Excellence og Deloitte Consulting. Som Manager eller Senior Manager kommer du til at indtage en både ledende og opbyggende rolle indenfor Sourcing området, hvor du skal drive væksten og udformningen af sourcing ydelserne. Derfor giver stillingen en unik mulighed for at sætte dit præg på et strategisk fokusområde.

Opgaver, der forandrer og forbedrer virksomheders indkøbsfunktion og -processer
Som Manager eller Senior Manager kommer du til at arbejde med komplekse sourcing og procurement projekter for landets førende private virksomheder. Du leder og leverer projekter, hvor du identificerer, designer og implementerer løsninger for kundernes indkøbsfunktion. Samtidig vil du internt få rig mulighed for at forme og præge Deloitte Consultings rådgivningsydelser indenfor indkøb. Sammen med et team af kolleger vil du bl.a. løse følgende typer opgaver:

•Generelt en ledende, opbyggende og drivende rolle indenfor sourcing i Deloitte Consulting 
Rådgivning og sparring med CPO´s, Indkøbsdirektører og Indkøbschefer
Projektledelse af projekter indenfor indkøb, og evt. også projekter med bredere scope end blot indkøb
Implementering af ny operating model indenfor indkøbsfunktioner
Definere og designe indkøbsorganisation og governance samt effektivisering af indkøbsprocesser og -systemer
Salg af projekterne på indkøbsområdet
Udvikle Deloitte Consultings kompetencer indenfor indkøb som disciplin samt udvikle de mindre erfarne konsulenter, og varetage rekruttering i takt med, at du får området til at vokse
Som Senior Manager indgår man som del af ledelsesteamet i Deloitte Consulting

Relevant kandidatuddannelse og erfaring med indkøb fra consulting og også gerne fra industrien
Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere, men som den ideelle profil har du:

En kandidatuddannelse som cand.merc., cand.polit, cand.oecon, cand.polyt, cand.scient.pol eller lignende, hvor dit resultat lå blandt de bedste på årgangen
Mindst 6-8 års relevant erfaring, gerne mere, indenfor indkøb hvoraf flere af disse er fra consulting
Har arbejdet med optimering af indkøbsorganisationer, -processer og -systemer
Erfaring med projektledelse af projekter indenfor indkøb
Erfaring med salg af konsulentopgaver, eller som minimum lysten til det
Et etableret og kommercialiseret indkøbsnetværk i industrien vil være en fordel

Som person har du stærke analytiske evner vist gennem både dit studie og erfaring, hvilket sætter dig i stand til at strukturere en problemstilling og identificere årsag og virkning. Som konsulent er det afgørende, at du formår at kommunikere klart og formidler din stærke faglighed på enkel og forståelig vis på både dansk og engelsk. Ligesom dine kommende kolleger er du også kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret og du mestrer balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet.

Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 / sma@focus-recruitment.dk.

Konsulent i Deloitte Consulting
Som medarbejder i en videnvirksomhed, der er anerkendt for at yde kvalificeret rådgivning og dyb faglig indsigt, er det afgørende, at du er opdateret om den nyeste viden og til stadighed udvikler nye kompetencer. Gennem uddannelse og ikke mindst udfordrende arbejdsopgaver udvikler du dig bredt som konsulent og dybt indenfor dit faglige speciale.

Deloitte Consulting stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give kunderne den bedste løsning, også undervejs i processen. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt – og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter indenfor mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er aldrig alene om det.

I Deloitte Consulting vægtes det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold. Du kommer til at være i konstant udvikling, og du har selv mulighed for at påvirke, hvordan din karriere kommer til at udforme sig. 


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk