Titel

Head of Strategy & Business Development i Consumer divisionen


Virksomhed

TDC


Frist

Lukket


Indhold

- In-house strategy med fokus på identifikation af vækstområder og stejle karrieremuligheder

 

TDC og koncernens ca. 9.000 ansatte leverer telefoni-, internet- og tv-ydelser gennem fast fiber og kobbernetværk i Danmark, og tilbyder desuden integrerede telekommunikationsydelser til erhvervssegmentet i Finland, Norge og Sverige. I 2012 var TDC’s omsætning 26,1 mia. kr., mens resultatet før afskrivninger mv. (EBITDA) var 10,3 mia. kr. TDC er ledende indenfor alle markedssegmenter TDC opererer i, herunder fastnet telefoni, mobil telefoni, mobilt bredbånd, fastnet bredbånd, betalings TV og VoD. TDC er i dag det teleselskab med den højeste indtjeningsmargin i Europa, og er anset som et af de mest veldrevne teleselskaber.

Læs mere om TDC på http://om.tdc.dk/

 

TDC blev købt af 5 kapitalfonde i 2005 og blev i 2010 genintroduceret på børsen i OMX-C20 indexet. Kun en kapitalfond har i dag et mindre antal aktier tilbage i TDC og fondene er helt ude af bestyrelsen.  TDC er ledet af et relativt ungt management team, og der igangsat flere større transformationsprogrammer med fokus på medarbejder- og kundetilfredshed samt innovation og indtjening. TDC rummer 5 forretningsområder: Consumer, Erhverv, Channels, Operations samt Nordic & Wholesale. I Consumer-divisionen, som står for over halvdelen af TDC´s samlede omsætning, ligger TDC’s B2C brands, TDC Privat, YouSee, Telmore samt Fullrate.

 

Portfolio Management afdelingen i Consumer-divisionen rummer 25 personer fordelt på 3 underafdelinger: Strategy and Business Development der har ansvar for strategi og forretningsudvikling; Commercial Steering der har til ansvar at styre brand-porteføljen ift. prissætning, marketing spend og channel-optimering samt  Analytics & Insights, der driver Consumers ”Big Data” initiativ og hele tiden udvikler på kundeviden og brugerindsigt.

 

Portfolio Management ledes af SVP, Michael Moyell Juul, der refererer til SEVP, Head of Consumer and CMO, TDC Group. Strategy & Business Development i Consumer-divisionen består af 3 dygtige medarbejdere, der har en høj faglighed og indgående kendskab til telesektoren.  Sammen med topledelsen udvikler og driver de Consumer-divisionens væsentligste strategi- og forretningskritiske projekter, og spiller således en afgørende rolle for Consumers mål om fremadrettet vækst.

 

Teamet fungerer i høj grad som et "internt konsulenthus", og har et åbent arbejdsmiljø, hvor sparring og samarbejde inden for gruppen er essentielt for succesrig eksekvering. Opgaverne er varierende og udfordrende, og der kan forventes et vist arbejdspres op til deadlines, dog stadig med markant bedre work-life balance end førende konsulenthuse. Der arbejdes i øvrigt tæt sammen med TDC's Group Strategy funktion. For yderligere at styrke strategiarbejde og forretningsudvikling søger TDC nu en Head of Strategy & Business Development til Consumer-divisionen.

 

Ansvar og opgaver

Stillingen som Head of Strategy & Business Development er en karrierestilling, som giver dig et solidt fundament for en fremtidig karriere i TDC. Er du ikke allerede leder idag vil denne stilling være ideel for en ny leder. Du blive eksponeret for en række spændende strategiske projekter i en meget dynamisk industri. Du arbejder tæt sammen TDC Consumer's topledelse for hvem du skal agere sparringspartner. Det giver en stærk indgang til et lederjob i TDC og hvis du ønsker det, og klarer det godt, kan du forvente indenfor ca. 1½-2 år at komme videre ud i linjen med et større P&L / ledelsesansvar.

 

Som Head of Strategy & Business Development har du ledelsesansvar for 3 dygtige medarbejdere og refererer til Head of Portfolio Management samt indgår i Portfolio Managements ledelsesteam på 4 personer. Udgangspunktet for stillingen er at identificere vækstområder, ikke besparelser. Udover at coache og udvikle teamets medarbejdere driver du også selv udvalgte forretningskritiske projekter samt sparrer med topledelsen. Dine ansvarsområder og opgaver vil blandt andet bestå af følgende:

·   Udvikling og styring af den årlige strategiproces for Consumer i samarbejde med Head of Consumer, business units og Group Strategy

·   Månedlig tracking af strategiprojekter

·   Udvikling og styring af forretningsudviklingsprojekter på tværs af Consumer-divisionen

·   Udvikling og vedligehold af brand positionering for TDC, YouSee, Telmore og Fullrate

·   Regional go-to-market strategi for hvert af de 4 brands

·   Lede hele eller dele af projekter af større strategisk betydning for Consumer-divisionen

·   Udarbejde analyser, anbefalinger og præsentationer til bl.a. direktions- og bestyrelsesmøder i TDC

·   Sikre overblik over konkurrent- og markedssituationen samt innovation i telecom industrien

·   Opbygge relationer på tværs af TDC

Væsentlige resultatforventninger er, at der er en høj tilfredshed blandt TDC Consumer's topledelse med det strategiarbejde, som udføres - det gælder både kvaliteten af analyserne, anbefalingerne samt måden det præsenteres på. Som nævnt vil stillingen have fokus på at identificere vækstområder snarere end besparelser. Arbejdsstedet er TDC’s hovedkontor på Teglholmsgade i København, og rejseaktivitet vil være begrænset.

 

Din profil

Som den ideelle profil har du en relevant uddannelse på kandidatniveau, fx cand. merc., cand. polit. / oecon., cand. scient. eller civilingeniør. Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men det vigtigste er, at du har en dokumenteret historik af stærke resultater både uddannelses- og karrieremæssigt, samt har din strategi værktøjskasse i orden. Din baggrund kan fx være:

 

·     2½-6 års erfaring fra et ledende strategikonsulentfirma

·     4-6 års erfaring, gerne mere, inden for strategi / forretningsudvikling i tele-sektoren

·     4-6 års erfaring inden for strategi / forretningsudvikling i en større dansk koncern

 

Vigtige kvalifikationer for kandidater til denne stilling omfatter endvidere:

 

·     Har arbejdet bredt med de typiske strategiområder

·     Erfaring med at håndtere og lede flere projekter på én gang

·     Erfaring med at analysere kvantitative data

·     Erfaring med præsentationer på top leder niveau

·     Er typen, der går foran og er klar til en stilling med ledelse

·     Super bruger af Microsoft Office pakken

 

Som person arbejder du analytisk, struktureret og resultatorienteret og med et stærkt kommercielt mindset, hvilket hjælper dig til at sikre at afdelingen prioriterer og fokuserer på de rette opgaver. Du trives både med at planlægge og organisere, men evner også at være pragmatisk og løsningsorienteret. Du har en stærk erfaring med at præsentere og kommunikere kompleks information på letforståelig vis og har samtidig en solid gennemslagskraft. En udadvendt personlighed, som er stærk til at skabe relationer og bygge bro mellem forretningen og analysefunktionen, er afgørende ligesom din fremtræden og indstilling er optimistisk og serviceminded uden at det er på bekostning med ambitiøsiteten på afdelingens vegne. Endelig formår du som leder at gå foran samt inspirere og give værdifuld coaching til engagerede og fagligt kompetente medarbejdere.

 

TDC tilbyder

En attraktiv karrierestilling, der skal drive og facilitere større strategiske projekter i TDC, som i væsentlig grad påvirker den fremtidige retning for TDC. Stillingen giver typisk mulighed for at følge strategiprojekterne til dørs, og ikke blot aflevere konsulentrapporten. Kulturen i såvel TDC som Group Strategy er præget af høj faglighed, dog stadig uformel, samt den dynamik, som et arbejde tæt på den absolutte topledelse i en markedsledende virksomhed i telebranchen giver. Mange af de ansatte i TDC's Strategiafdelinger bliver en del af TDC's talentprogram, som er et af Danmarks førende, og man får en meget stor eksponering for Topledergruppen i TDC, og i det hele taget en stilling, der byder på faglige udfordringer og personlig udvikling. Lønpakken vil udover grundløn bestå af 15% pension, bonus, firmabil, aktieprogram, sundhedsforsikring etc..

 

Hvis du har spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk