Titel

Senior Konsulent til finance transformation i CFO Services


Virksomhed

Deloitte Business Consulting


Frist

Lukket


Indhold

- Rådgivning af landets største virksomheder med henblik på optimering af økonomifunktion

Deloitte Business Consulting er en selvstændig del af Deloitte Denmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med 200 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder i den private sektor og offentlige sektor. Løsningerne omfatter ERP-løsninger, it-integration, udvikling og infrastruktur, ledelsesrapportering og økonomistyring, optimering af forretningsprocesser, lean, supply chain, forandringsledelse, HR transformationer, performance management samt strategi og programledelse.

CFO Services er et af 8 forretningsområder i Deloitte Business Consulting.  Forretningsområdets 30 kompetente og dedikerede konsulenter rådgiver landets største virksomheder samt finansielle og offentlige institutioner omkring optimering og styrkelse af økonomifunktionen ud fra et business partnering perspektiv. Det foregår bl.a. gennem design af nye økonomiprocesser, implementering af nye it-værktøjer, etablering af shared service centre, best practice, fast closing, lean accounting mm.

CFO Services fungerer som one-stop-shop, der kan levere end-to-end økonomiydelser til kundernes CFO´s og økonomifunktioner. Der er stor efterspørgsel på forretningsområdets kompetencer, hvorfor Deloitte Business Consulting søger ambitiøse Seniorkonsulenter med et højt fagligt niveau til rådgivning inden for finance transformation, især med fokus på ABC.


Opgaver, der forandrer og forbedrer virksomheders styring og effektivitet
Som Seniorkonsulent i CFO Services kommer du til at arbejde på projekter med høj kompleksitet for landets største virksomheder og offentlige institutioner, hvor du ikke indfanges i en økonomifunktions daglige drift, men får muligheden for at forandre og forbedre. Sammen med et team af kolleger vil du indenfor Finance Transformation bl.a. løse følgende typer opgaver:

Relevant økonomisk kandidatuddannelse og erfaring som controller eller konsulent
Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere, men som den ideelle profil har du:

Som person har du stærke analytiske evner vist gennem både dit studie og erfaring, hvilket sætter dig i stand til at strukturere en problemstilling og identificere årsag og virkning. Som konsulent er det afgørende, at du formår at kommunikere klart og formidler din stærke faglighed på enkel og forståelig vis på både dansk og engelsk. Ligesom dine kommende kolleger er du også kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret og du mestrer balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet.

Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 / sma@focus-recruitment.dk

Som Konsulent hos Deloitte Business Consulting tilbydes du


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk