Titel

Safety Advisor til Group QHSE


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

- Facilitering af den konstante forbedring af sikkerhedskulturen i en af Danmarks førende virksomheder

Group QHSE er en stabsfunktion til topledelsen i virksomheden. Afdelingen har ansvar for at formulere, facilitere, auditere og løbende fremme politikker og guidelines for koncernen indenfor Quality, Health, Safety, Security, Environment og Records Management – alle områder, som er af afgørende betydning i energisektoren. Safety området omfatter processer, personer, bygninger og installationer. Derfor vil du opleve en bred vifte af QHSE projekter og opgaver på strategisk niveau, som ikke findes lignende i andre virksomheder i Danmark.

Ansvar og opgaver
Som QHSE Safety Advisor bliver du en del af QHSE Compliance afdelingen i Group QHSE, som består af 5 medarbejdere, hvor du er den eneste med sikkerhed som dedikeret ansvars- og ekspertiseområde. Du får ansvaret for at udvikle, facilitere og auditere strategier, politikker og guidelines indenfor sikkerhed. Referencen er til QHSE Compliance Manager, som refererer til Senior Director for Group QHSE. Du kommer til at arbejde med sikkerhedskulturen på Group niveau og vil have en tæt dialog med QHSE funktionerne i virksomhedens forskellige forretningsområder. Det er en rolle, hvor du skal mestre balancen mellem at kontrollere, rådgive og udfordre lokale funktioner. Dine vigtigste opgaver vil være:

Du skal forvente op til ca. 10-20 rejsedage pr. år.

Din profil
Som den ideelle kandidat er du enten Diplom- eller Civilingeniør. Alternativt kan du have en anden naturvidenskabelig kandidatuddannelse eller være uddannet Maskinmester, hvis du har den rette erfaring indenfor QHSE og i særdeleshed safety. Derudover har du:      

Som person trives du med at forbedre sikkerhed og derfor har du både stærke analytiske evner og en grundig, kvalitetsfokuseret arbejdsstil. Du strukturerer og prioriterer din tid effektivt for at nå de mål, som sættes. At formulere retningen på Group niveau samt evnen til at kunne kommunikere effektivt med de forskellige forretningsområder for at sikre konstant opmærksomhed på sikkerhedsområdet er vigtigt. Derfor er din evne til at udvikle organisationskultur og at facilitere forandring indenfor sikkerhed ligeledes afgørende. Endelig har du en stor personlig integritet og loyalitet samt evnen til at skabe tillid for at skabe en tæt dialog og samarbejde blandt interessenterne på sikkerhedsområdet, som du effektivt formår at bygge gode relationer til. Diplomati, stakeholder management og sociale kompetencer er absolut nødvendige i en stilling som denne.

Virksomheden tilbyder
Som Safety Manager får du en udfordrende stilling i en af landets førende virksomheder med QHSE på toppen af agendaen og med glimrende muligheder for at præge dit daglige arbejde. Du bliver del af et dynamisk team med kompetente, motiverede kolleger, som er dedikerede til QHSE arbejdet. Således kommer du til at arbejde med nogle af landets førende QHSE profiler, som lægger vægt på faglig sparring i et uformelt miljø. Virksomheden tilbyder en høj grad af frihed under ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pension, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).

Proces og yderligere information
Search processen gennemføres af Focus Recruitment. Hvis du har spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk    


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk