Titel

Strategikonsulent på Manager eller Senior Manager niveau


Virksomhed

Deloitte Business Consulting


Frist

Lukket


Indhold

- Profil med solid strategy erfaring samt Partner potentiale fra førende konsulenthus

Deloitte Business Consulting er en selvstændig del af Deloitte Denmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med 200 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder i den private sektor og offentlige sektor.

Strategi er et af otte forretningsområder i Deloitte Business Consulting. Forretningsområdets 30 kompetente og dedikerede konsulenter rådgiver virksomheder om udarbejdelse af strategier og optimering af forretningen. Rådgivningen omfatter bl.a. corporate og operationel strategi, Sales & marketing effectiveness, strategic cost management, effektivisering og restrukturering. Der er stor efterspørgsel på forretningsområdets kompetencer, hvorfor Deloitte Business Consulting søger en ny ambitiøs Strategikonsulent med et stort potentiale og højt fagligt niveau til rådgivning, salg og ledelse af opgaver inden for primært corporate og business unit strategy. 

Opgaver, der forandrer og forbedrer mål og retning for landets førende virksomheder
Du bliver en del af et ledelsesteam, der sammen opdriver og videreudvikler kunder og projekter. Projekterne er typisk af længere varighed og strækker sig ofte ind i implementeringsfasen. Du refererer til Deloitte Business Consultings Partner for Strategi, og dine primære ansvarsområder og opgaver vil være: 

Strategi forretningsområdet er i kraftig ekspansion og der er derfor gode muligheder for indenfor en kortere årrække selv at blive Partner.

Relevant kandidatuddannelse med topresultat og solid strategi erfaring
Som den ideelle profil har du:

Som person har du gennem dit studie og erfaring vist, at du har stærke analytiske evner, er dygtig til at arbejde med tal og kan strukturere en problemstilling. Du tænker helhedsorienteret og kan sætte løsninger i perspektiv så rådgivningen forbliver på CxO niveau. Det er afgørende, at du kan kommunikere klart og formidler din stærke faglighed på en forståelig vis på både dansk og engelsk.

Ligesom dine kommende kolleger er du også kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret og din entrepreneurship gør dig i stand til at opdyrke forretningsmuligheder i og uden for dit eget fagområde. Endelig fremtræder du som en rollemodel for de yngre konsulenter.

Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 / sma@focus-recruitment.dk


Som Strategikonsulent hos Deloitte Business Consulting tilbydes du


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk