Titel

Senior Commercial Manager (Salgschef) i TELMORE


Virksomhed

TDC


Frist

Lukket


Indhold

- Overordnet styring af TELMOREs salgskanaler, prioritering af fokusområder og budgetansvar

TDC og koncernens små 9.000 ansatte leverer telefoni-, internet- og tv-ydelser gennem fast fiber og kobbernetværk i Danmark, og tilbyder desuden integrerede telekommunikationsydelser til erhvervssegmentet i Finland, Norge og Sverige. I 2013 var TDC’s omsætning 24,6 mia. kr., mens resultatet før afskrivninger mv. (EBITDA) var 10, mia. kr. TDC er i dag det teleselskab med den højeste indtjeningsmargin i Europa, og er anset som et af de mest veldrevne teleselskaber. Læs mere om TDC på http://om.tdc.dk/

 

TDC består af 5 forretningsområder: Consumer, Erhverv, Channels, Operations samt Nordic & Wholesale. I Consumer-divisionen ligger TDC’s B2C brands, TDC Privat, YouSee, TELMORE samt Fullrate. TELMORE blev grundlagt i oktober 2000, og har været en del af TDC koncernen siden 2004. I 2013 ophørte TELMORE som selvstændigt selskab og blev integreret som brand i TDC forretningsområdet Consumer. Fokus for TELMORE er at være online-leverandør af enkelt og billig mobiltelefoni med fokus på topklasse kundeservice og produkterne tæller mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

 

Afdelingen Commercial Management i TELMORE rummer 6 yngre dygtige og kommercielt mindede medarbejdere ansat i stillinger som Business Developers og Commercial Managers. Afdelingen har det kommercielle ansvar for TELMORE herunder strategi, salg, prissætning, produktudvikling, budget, kunde- markeds- og konkurrentanalyser samt markedsaktiviteter. Afdelingen har P&L ansvar og som navnet antyder signifikant commercial impact i TELMORE.

 

Teamet fungerer i høj grad som en strategi-, business- og sales development funktion – med fokus på eksekvering. Der arbejdes tæt sammen med Consumer forretningsområdets funktioner: Strategy & Business Development-, Commercial Steering- samt Analytics & Insights. For yderligere at styrke, prioritere og fokusere salgsindsatsen i et voksende marked, hvor der skal nås ekstremt ambitiøse mål på bl.a. kundetilgang søger TDC nu en Senior Commercial Manager (Salgschef) til TELMORE.

 

Interne salgskanaler er primært Online via web, Telemarketing og Kundeservice via telefon. Eksterne salgskanaler er Event / Field Sales, Eksterne Telemarketing kanaler primært rettet mod Small Office / Home Office (SoHo), og Partnere som elektronikkæder etc. Stillingen rummer ikke direkte personaleansvar, men du disponerer og prioriterer over salgskanalerne gennem intensiv stakeholder management.

 

Ansvar og opgaver

Som Senior Commercial Manager bliver du ansvarlig for den overordnede styring af kanalernes salgstargets, prioritering af fokusområder samt styring og optimering af de overordnede salgs-omkostningsbudgetter. Du kommer ligeledes til at arbejde indgående med forhandling, projektstyring, business cases og salgsopfølgning.  Primære ansvarsområder og opgaver vil være:

 

·         Optimere, styre og prioritere salgskanalernes volumen for at sikre mest optimale udnyttelse af omkostningsbudgettet, som du har ansvar for

·         Justere, målfastsætte samt ejerskab på den månedlige salgsplan på tværs af salgskanaler

·         Sikre, styre og følge op på den månedlige og årlige Lead-plan for telemarketingkanalerne

·         Sikre, styre og følge op på andre direkte salgskanaler, interne såvel som eksterne

·         Undersøge nye salgspotentialer og udarbejde business cases, der illustrerer potentiale og værdi mm.

·         Understøtte salgskanaler med incitamentsmodeller og justering af disse

·         Understøtte salgskanaler med rapportering og insights omkring væsentlige KPI'er

·         Strømline og udvikle processer omkring salgskanalerne til at optimere forudsætninger for succes

·         Kommunikation til diverse interne og eksterne interessenter

 

Arbejdsstedet er TDC’s hovedkontor på Teglholmsgade i København, og der forventes kun meget begrænset rejseaktivitet, ca. 2-3 dage pr. måned i Jylland hvor det typisk er ud og hjem samme dag.

 

Din profil

Som den rette kandidat har du:

 

·         En relevant uddannelse på kandidatniveau, fx cand.merc. eller lignende, alternativt en HD

·         Minimum 2-3 års relevant erfaring, gerne indenfor salgsudvikling / business development i abonnementsbaserede brancher, hvor du kan dokumentere stærke resultater

·         En stærk analytisk værktøjskasse, så du kan have en factbased tilgang til optimeringen af salg

Som person skal du være udpræget ambitiøs og resultatorienteret. Du er robust og stræber hele tiden efter at afdække nye muligheder, der sikrer øget salg. Samtidig skal du være struktureret i din arbejdsmetode og være ekstremt fokuseret på eksekvering og fremdrift. Det forventes, at du har evnen til at tænke nyt og finde utraditionelle løsninger. Du skal kunne arbejde selvstændigt og effektivt i en hverdag med mange stakeholders, og de mange interne og eksterne kontakter gør, at du skal kunne skabe og udbygge gode relationer til alle omkring dig. Derfor er dine kommunikationsevner i skrift og tale vigtige for at sikre din succes i jobbet.

 

TDC tilbyder

En karrierestilling som Senior Commercial Manager med særdeles stor commercial impact, hvor du gennem styring og prioritering af salgsindsatsen spiller en nøglerolle for at TELMORE også fremadrettet er et af de store vækstlokomotiver i TDC gruppen. Det er også en stilling med eksponering for topledelsen, hvor de resultater du skaber vil være særdeles synlige, i en særdeles dynamisk, uformel og entreprenant kultur i en veldrevet virksomhed – såvel TDC som TELMORE – med kort fra idé til handling.

 

Stillingen giver desuden et solidt fundament for en fremtidig karriere i TDC, som igennem mange år har været kendt for at være blandt de førende på talent management i Danmark, samt for at tilbyde attraktive karrieremuligheder på tværs af koncernen. Som del af TDC koncernen har man mulighed for TDC´s kurser, talent- og lederprogrammer mm. Lønpakken vil udover fast attraktiv grundløn bestå af 10% virksomhedsbetalt pension, sundhedsforsikring etc. Der er ikke bonus tilknyttet stillingen.

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme i betragtning til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk