Titel

Data Warehouse & Business Intelligence Udvikler


Virksomhed

Forca A/S


Frist

Lukket


Indhold

- Vær med til at styrke datadrevet forretningsudvikling ved at tage Data Warehouse til det næste niveau

 

Forca A/S er en outsourcingvirksomhed ejet af kunderne Lærernes Pension, PKA samt Pædagogernes Pensionskasse. Forca er specialiseret inden for medlemsservice, aktuarservice, fondsservice samt økonomi- og regnskabsservice, og servicerer omkring 530.000 medlemmer med betjening og rådgivning. Virksomheden tæller ca. 260 dygtige og engagerede medarbejdere, bl.a. forsikringsteknikere, pensionsrådgivere, It-udviklere mv. der gennem partnerskab med kunderne arbejder målrettet på at identificere og udvikle nye forretningsmodeller, processer og ydelser tilpasset kundernes individuelle behov. Ambitionen er at skabe en af landets mest spændende arbejdspladser præget af talent, nyskabelse, entusiasme og faglig indsigt. Til gavn for Forca´s kunder og deres medlemmer.

IT-funktionen i Forca tæller ca. 70 ansatte, næsten ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder, der sammen sørger for drift og udvikling - alle med det til fælles at trives med udfordringer i et komplekst IT miljø, som bl.a. tæller over 600 servere og med Microsoft som dominerende teknologier. IT-funktionen er organiseret i 3 afdelinger – en udviklingsafdeling, en driftsafdeling og en afdeling for arkitektur, data og sikkerhed. Organiseringen af IT-området sætter de eksterne og interne kunder i centrum ved at etablere en klar kontaktflade mellem kunder og IT-organisationen.

Afdelingen for IT-arkitektur, data og sikkerhed rummer et mindre team af 3 Data Warehouse & Business Intelligence Udviklere. Forca har klar og øget fokus på datadrevet forretningsudvikling, og derfor søger man til en nyoprettet stilling yderligere en Data Warehouse & Business Intelligence Udvikler. I stillingen skal du være med til at tage yderligere skridt i at arbejde med data for at kunne tilbyde kunder øget indsigt, handlemuligheder, udvikling og værdi. Det skal ske ved at løfte Data Warehouse leverancerne, og derigennem sikre fleksible, robuste og intelligente løsninger til interne og eksterne kunder.

 

Data Warehouse i Forca er baseret på Microsoft SQL teknologier og med SAS som supplerende BI / analyseværktøj. I 2014 har man i Forca indført agil udvikling. Det betyder, at du kommer til at sikre leverancer både med udgangspunkt i egen afdeling og som gæstespiller på tværs i organisationen i agile teams. I Forca er der med 530.000 medlemmer ekstremt store datamængder, som tilvejebringes bl.a. via medlemssystemet, økonomisystemet AX, tlf. system, chat, fra portal, fondsadministration, timeregistrering mm.

 

Ansvar og opgaver

Som Data Warehouse & BI Udvikler skal du skabe løsninger og resultater for kunderne, så data af forskellig slags – interne, eksterne, varige og flygtige – hurtigt, effektivt og intelligent kan sammenstilles og stilles til rådighed for analyse og rapportering. Du kommer til at arbejde med design og opbygning af Data Warehouse & BI løsninger, kuber, marter mv., som spiller en central rolle i forretningsudviklingen. Teamet laver som udgangspunkt ikke rapporter. Ud over kollegerne i Data Warehouse & BI teamet er de vigtigste kontaktflader til øvrige IT afdelinger, Økonomi, Aktuariatet, HR, Medlemsservice og Forcas eksterne kunder. Primære opgaver vil være:

 

      Dialog med forretningen og analyse af deres krav og behov til Data Warehouse & BI løsninger

      Arkitektur, design, udvikling og test af Data Warehouse & BI – særligt med fokus på hurtigere data

      Datamodellering og datastaging

      Problemidentifikation og fejlretning ifm. Data Warehouse & BI

      Løbende optimering af Data Warehouse systemer

      Bidrage til at fremme agil udvikling i Forca

 

Dit arbejdssted bliver Forca´s domicil på Tuborg Boulevard 3 i Hellerup.

 

Din profil

Som den ideelle kandidat til stillingen som Data Warehouse & Business Intelligence Udvikler har du:

 

      Formentlig en relevant IT-uddannelse; det kan fx være som Datamatiker eller Cand.IT, Ingeniør, Datalog, Cand.merc.dat – men det afgørende er din erfaring

      Har minimum 3-5 års erfaring – gerne mere – indenfor Data Warehouse / BI Udvikling, hvor det er afgørende, at du har erfaring indenfor Microsoft værktøjerne SQL, SSAS og SSIS samt C#

      Gerne erfaring med SAS, herunder brug af Enterprise Guide og Visual Analytics, men ikke et krav

      Har du erfaring med pensionsprodukter og meget store datamængder er det et stort plus

 

Som person er du, udover at være en behagelig kollega, en teamspiller, der kan tale med alle på tværs af organisationen. Derfor er du både udadvendt, serviceminded og klart kommunikerende. Ligeledes er du struktureret, tager selv initiativ og trives i en projektorienteret arbejdsform. Dine øjne er konstant rettet mod hvad der kan optimeres. Du har en åben og pragmatisk tilgang til dine opgaver og teknologivalg og optræder både roligt og med robusthed samtidig med, at du sikrer fremdrift.

 

Forca tilbyder

En stilling, hvor datadreven forretningsudvikling, og dermed Data Warehouse løsninger til at understøtte dette, er i fokus. IT landskabet er spændende og komplekst, og du kommer til en organisation, hvor man ikke er bange for nye teknologier. Der er kort fra idé og ønske til handling, og det giver masser af indflydelse på eget arbejde, hvor du ikke blot vil lave udvikling, men også arkitektur mm. I stillingen vil du have en klart bedre work-life balance end fx i en konsulentvirksomhed, og har hér muligheden for at få ejerskab for Data Warehouse & BI løsninger i et mere langsigtet forløb.

 

Kulturen i Forca er uformel og uhøjtidelig med en god faglighed, og der er gode udviklingsmuligheder. Lønpakken indeholder bl.a. en særdeles attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, betalt frokost (arbejdstiden) og 7 ugers ferie. Derudover er der mange sociale arrangementer og kantineordning med 'take away'.

Spørgsmål eller interesse i stillingen

Focus Recruitment bistår Forca i forbindelse med denne proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på sma@focus- recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk