Titel

Seniorkonsulent til rådgivning inden for økonomi og performance management


Virksomhed

Deloitte Business Consulting


Frist

Lukket


Indhold

Deloitte Business Consulting er en selvstændig del af Deloitte Denmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med 200 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder i den private sektor og offentlige sektor. Løsningerne omfatter ERP-løsninger, it-integration, udvikling og infrastruktur, ledelsesrapportering og økonomistyring, optimering af forretningsprocesser, lean, supply chain, forandringsledelse, HR transformationer, performance management samt strategi og programledelse.

CFO Services er et af seks forretningsområder i Deloitte Business Consulting.  Forretningsområdets 30 kompetente og dedikerede konsulenter rådgiver bl.a. landets største virksomheder omkring optimering og styrkelse af økonomifunktionen fx gennem implementering af nye it-værktøjer, etablering af shared service centre, best practice, fast closing, lean accounting mm.

CFO Services fungerer som one-stop-shop, der kan levere end-to-end økonomiydelser til kundernes CFO´s og økonomifunktioner. Der er stor efterspørgsel på forretningsområdets kompetencer, hvorfor Deloitte Business Consulting søger en ny ambitiøs Seniorkonsulent med et højt fagligt niveau til rådgivning inden for økonomi og performance management.

Opgaver, der forandrer og forbedrer virksomheders styring og effektivitet
Som Seniorkonsulent i CFO Services kommer du til at arbejde på projekter med høj kompleksitet for landets største virksomheder og offentlige institutioner, hvor du ikke indfanges i en økonomifunktions daglige drift, men får muligheden for at forandre og forbedre. Sammen med et team af kolleger vil du bl.a. løse følgende typer opgaver:

·       Implementere performance management / Business Intelligence systemer (SAP, Hyperion, Cognos etc.), fra indledende analyse og behovsafklaring til design (herunder opbygning af kontoplaner, rapporteringsstrukturer og processer) over workshops til implementering, undervisning, test og træning af brugerne i det færdige system. Du vil arbejde med design af de økonomiske processer bag systemerne frem for den IT mæssige opsætning

·       Omsætte virksomhedernes langsigtede planer på økonomiområdet til strategimål og KPI´er samt forecasting og rapportering på disse

·       Evaluere afsluttede projekter samt opsummere forbedringspunkter til kommende projekter

·       Styre og lede finanstransformationer, herunder implementering af shared services

·       Øvrig rådgivning til CFO´s og andre ledere i virksomhedernes økonomifunktion

Relevant akademisk finance uddannelse og erfaring som controller eller konsulent
Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere, men som den ideelle profil har du:

·       En uddannelse som cand.merc.aud, cand.merc.FIR, cand.merc.MAC, Cand.merc.FSM, Cand.Oecon, HDR eller lignende

·       3-6 års relevant økonomi erfaring indenfor financial controlling, business controlling og / eller performance management fra en privat virksomhed eller konsulenthus

·       Kendskab til rytmen i en økonomifunktion gennem din erfaring med opgaver som budgetlægning, konsolidering, rapportering og udarbejdelse af BI og ledelsesinformation

·       Indsigt i performance management systemer som SAP, Hyperion eller Cognos, og det vil være en klar fordel hvis du har bidraget ifm. implementeringen af disse, men en dybtgående teknisk indsigt er ikke krævet

·       Gerne erfaring med rådgivning eller som minimum lyst til det

 

Som person har du stærke analytiske evner vist gennem både dit studie og erfaring, hvilket sætter dig i stand til at strukturere en problemstilling og identificere årsag og virkning. Som konsulent er det afgørende, at du formår at kommunikere klart og formidler din stærke faglighed på enkel og forståelig vis på både dansk og engelsk. Ligesom dine kommende kolleger er du også kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret og du mestrer balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet.


Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 /
sma@focus-recruitment.dk

Som Konsulent hos Deloitte Business Consulting tilbydes du

·       Samarbejde med fagligt stærke konsulenter . Du bliver del af et af landets stærkeste konsulent teams på 200 erfarne konsulenter, der brænder for at hjælpe kunderne til at blive endnu bedre.

·       Projekterfaring for landets førende virksomheder . Du får mulighed for at deltage i så mange forskellige projekter, at din læring aldrig står stille. Du bliver inddraget i flere forskellige projekter fra starten, så du får mulighed for at prøve kræfter med flere områder. I takt med din udvikling får du mulighed for at specialisere dig i de områder og temaer, der interesserer dig.

·       Metoder og værktøjer . Du får adgang til de nyeste metoder og værktøjer, f.eks. integrated performance management og økonomistyring.

·       Arbejde tæt på beslutningstagere . Du kommer til at deltage i projekter, der har stor betydning for virksomhedens styring og udvikling.

·       Arbejde tæt på ledelsen . Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor der er tæt kontakt med lederne, og hvor vi samarbejder meget på tværs. Du kommer dagligt i kontakt med vores absolutte faglige spydspidser, som giver direkte og konkret sparring til gavn for din udvikling.

·       Udvikling i balance . Du får et udfordrende job med mulighed for at planlægge eget arbejde, så længe kunden får den bedst mulige rådgivning. Der er gode uddannelsesmuligheder, rejseaktiviteter i Danmark og samarbejde med kolleger i udlandet.

·       Mentor . Du får en mentor, der følger dig og din udvikling. Din mentor har en baggrund, der ligner din, men har flere års erfaring. Han eller hun støtter din udvikling og hjælper dig med at få det maksimale ud af din karriere.

·       Engagerede kolleger . Hvis du har lyst, kan du være med til for eksempel at løbe, spille squash, smage vin eller deltage i biografklub med kollegerne. I Deloitte Business Consulting vægtes det sociale miljø højt. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

·       Attraktive løn- og karrieremuligheder . Du kommer til at være i konstant udvikling, og du har selv mulighed for at påvirke, hvordan din karriere kommer til at udforme sig. Oveni i en god fast løn og øvrige benefits, er der en attraktiv bonusordning.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk