Titel

Financial Controller


Virksomhed

Carlsberg Breweries A/S


Frist

Lukket


Indhold

 - financial controlling, process management og SAP optimering med synlig business impact

Carlsberg is one of the leading brewing groups in the world with a large portfolio of beer and soft drinks brands. Its flagship brand - Carlsberg - is one of the fastest-growing and best-known beer brands in the world. More than 40,000 people work for Carlsberg at 92 local production sites in 48 countries and its products are sold in more than 150 markets. In 2007, Carlsberg sold more than 115 million hectolitres of beer, which is about 95 million bottles of beer a day. Find out more on www.carlsberggroup.com.

Carlsberg søger en stærk Financial Controller til at sikre en grundig og værdiskabende rapportering, udvikling af controlling processer og optimering af SAP (SD) systemet i Carlsberg Breweries A/S´ Export, License & Duty free division (Exlid). Exlid er ansvarlig for gruppens eksport og licensaktiviteter i alle lande, hvor Carlsberg ikke selv har eget bryggeri. Med en volumen på 8 mio. HL, aktiviteter globalt i ca. 100 lande og en stærk portefølje af øl og ikke alkoholiske produkter, spiller Exlid en væsentlig rolle i Carlsberg gruppen. Exlid har eget ansvar for datterselskaber i USA og Canada og beskæftiger ca. 100 medarbejdere placeret i Danmark og i udlandet.

Controlling er én af 4 stabsfunktioner i Exlid og teamet består foruden Finance & Administration Manager, til hvem stillingen refererer, af en Export Controller. Exlid’s aktiviteter understøttes af SAP, og med afsæt i forretningens behov er der fokus på optimeringer af såvel SAP systemet som controlling procedurerne.

Ansvar og opgaver
Som Financial Controller bliver du et naturligt bindeled mellem forretningen og IT. Hovedparten af jobbet består af en bred vifte af controlling opgaver på et praktisk såvel som overordnet niveau. Herudover vil du den resterende del af tiden løbende komme til at optimere controlling processer, definere ændringer i SAP samt bistå og udfordre forretningen med afsæt i værdiskabende rapportering. Dine primære opgaver vil være:
 
 • Månedsafslutninger (udarbejde regnskabsrapportering, periodiseringer og afstemninger)
 • Udarbejde månedsrapportering i Hyperion Financial Management (HFM)
 • Fakturakontrol og opfølgning på debitorer
 • Udfordre budgetter, cost center management og overvåge afvigelser
 • Drive forretnings- og procesudvikling inden for controlling med afsæt i SAP og Business Warehouse
 • Definere ændringer og forbedringer i SAP samt teste ændringer og evt. træne interne SAP brugere

Jobbet er placeret på Carlsbergs hovedkontor i København, og du kan forvente en rejseaktivitet på ca. 15-25 dage om året med mulighed for selv at planlægge rejsetidspunkterne.

Din profil
For at lykkes i jobbet har du: 

 • En uddannelse som cand.merc., cand.polit, HD eller lignende kombineret med mindst 2-4 års relevant Controller erfaring eller du kan være uddannet HA eller merkonom med adskillige års relevant erfaring
 • Solidt SAP kendskab og erfaring inden for SD og / eller FI / CO
 • Gode Excel evner
 • Erfaring med Hyperion, hvilket vil være en fordel men ikke et krav
 • Lyst og evner til at definere og optimere controlling og SAP processer
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale

Som person har du stærke analytiske evner og en forretningsforståelse, som gør dig i stand til at definere og ændre processer. Du er metodisk, grundig, har flair for tal og sætter en ære i at sikre korrekt og værdiskabende rapportering. Du trives med blandingen af såvel praktiske som mere strategiske controlling opgaver. Din indstilling er positiv og serviceminded og du nyder både selv at tage ansvar og samarbejde med dine kolleger.

 

Carlsberg tilbyder

Et udfordrende job i en virksomhed med stolte traditioner og stærke brands, hvor du kommer til at arbejde med en blanding af controlling på såvel praktisk som overordnet niveau og sætter dit præg på procesoptimering inden for controlling og SAP. Du kommer til at indgå i et godt arbejdsmiljø og kommer til at arbejde sammen med kompetente og engagerede kolleger i en organisation med mange muligheder for kompetence- og karriereudvikling.

 

Ansøgning
Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner, Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15. Send din ansøgning og CV senest 13. oktober 2008 på job@focus-recruitment.dk mærket ”Financial Controller, Carlsberg”.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk