Titel

Gruppeleder for automation, Esbjerg


Virksomhed

Rambøll Oil & Gas


Frist

Lukket


Indhold

- Profil med stærk automation faglighed som kan udvikle både marked og medarbejdere

 

Rambøll Gruppen er en førende videnvirksomhed indenfor engineering, design og rådgivning. Virksomheden beskæftiger mere end 9.000 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden og havde i 2009 en omsætning på over 5,5 mia. DKK og EBITA på 320 mio. DKK. Rambøll har forretningsenheder i Nordeuropa, Indien, Rusland og Mellemøsten. For yderligere information, se www.ramboll.com.

 

Rambøll Oil & Gas tæller samlet 700 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Norge, England, Qatar, Abu Dhabi og Indien, og er en internationalt førende rådgiver inden for olie, gas og vind med danske og internationale olieselskaber og entreprenører som Mærsk, DONG Energy, HESS, StatoilHydro, Energinet og ConocoPhilips blandt kunderne. Se www.ramboll-oilgas.com for yderligere information.

 

Afdelingen for El, Automation & Telecom på Rambøll’s Esbjerg kontor består af 30 højt kvalificerede og erfarne teknikere, som løser en bred vifte af rådgivnings- og designopgaver. Projekterne handler om modifikationsopgaver på eksisterende olie- og gas-installationer samt om design af nybygninger af offshore installationer og FPSO´er samt idriftsættelse og vedligehold. Derudover laver afdelingen også el-løsninger inden for vindenergi.

 

El & Automationsafdelingen er førende i det danske olie og gas marked og har travlt med krævende opgaver. 

Til en nyoprettet stilling som Gruppeleder for Automation søger Rambøll derfor en erfaren Ingeniør, som kan lede og udvikle gruppen, som vil komme til at bestå af 7-8 medarbejdere. Automation gruppen har ansvar for projekter, der omhandler design, specifikation, troubleshooting og vedligehold af control og safety systemer.

 

Rambøll har en decentraliseret værdibaseret ledelsesfilosofi, som betyder et stort uddelegeret råderum og frihed under ansvar. Ledelsesformen sætter holdninger og mål over regler og hierarki, og LEAN principper er bredt funderet i organisationen. Man arbejder i tværfaglige teams og samarbejder tæt med kolleger med ekspertise indenfor proces, struktur, rør, mekanisk udstyr, sikkerhed og miljø – ofte på tværs af landegrænser.

 

Ansvar og opgaver
Som Gruppeleder fungerer du som spillende træner, der både har ansvar for planlægning, udvikling af medarbejdere og position i markedet, og også aktivt tager del i udførelsen af gruppens opgaver. Endvidere får du en rolle som faglig spydspids, hvor du skal udvikle gruppens kompetencer og sikre værdiskabende løsninger for kunderne. I jobbet refererer du til Department Director for El, Automation & Telecom. Primære opgaver i jobbet vil være:

 

·         Ressourceplanlægning i forhold til igangværende og kommende automations- og instrumenteringsopgaver herunder styring af gruppens projektøkonomi

·         Projektledelse af teknisk udfordrende automations opgaver indenfor både olie- og gas og offshore wind

·         Design, specifikation, troubleshooting og vedligehold på control og safety systemer indenfor bl.a. ventilation, fire/gas detection etc.

·         Coache, motivere og udvikle Automation gruppens medarbejdere gennem synlig værdibaseret ledelse

·         Løbende kundekontakt og derved synliggøre afdelingens ydelser

·         Gennemføre LEAN projekter i Automation gruppen

 

Ønsker du ikke en ledelsesrolle kan stillingen også tilpasses til en specialist stilling som Senior Automationsingeniør. Arbejdsstedet er Rambølls Esbjerg kontor på Willemoesgade. I forbindelse med projekterne vil der også være aktiviteter på Rambølls andre lokationer og du skal forvente ca. 10-20 rejsedage om året.

 

Din profil

For at lykkes i jobbet har du:

 

·         En uddannelse som El-ingeniør. Med den rette erfaring kan du alternativt have en uddannelse som fx Maskinmester, Elektroniktekniker, Stærkstrømstekniker eller El-installatør bag dig

·         Mindst 6-8 års succesfuld erfaring (gerne mere) inden for automation, instrumentering og control-systemer ideelt set indenfor offshore platforme, vindenergi, kraftværker eller skibe

·         Erfaring med SCADA, Distributed Control Systems og safety systemer samt kendskab til kendskab til specifikation af automationsprogrammering

·         Gerne ledelseserfaring eller som minimum projektledelseserfaring

·         Gode engelskkundskaber i skrift og tale så du kan begå dig i et internationalt miljø

 

Som person har du analytisk sans og en høj faglighed, som du anvender i forhold til egne opgaver samt coaching og sparring med medarbejderne i gruppen, og som leder er du den, der går forrest. Det er naturligt for dig at samarbejde på tværs af fagområder og bygge gode relationer til såvel kunder som kolleger. Du arbejder struktureret, er løsnings- og resultatorienteret og evner at styre projekter i sikker havn i forhold til kvalitet, tid og økonomi.

 

Rambøll tilbyder

En udfordrende lederstilling i et dynamisk, internationalt og innovativt miljø præget af vækst og høj faglighed. Videndeling og samarbejde på tværs af fagområder og geografi i en uformel omgangstone er i fokus. Rambøll sætter mange ressourcer ind på at videreudvikle medarbejderne, i særdeleshed de ledelsesmæssige kompetencer. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensions- og bonusordning samt sundhedsforsikring.

 

Hvis du har spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk .


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk