Titel

Program Manager til eksekvering af EV strategi


Virksomhed

Deloitte


Frist

Lukket


Indhold

-  Programledelse og executive assistance på eksekvering af strategien for Ejerledede Virksomheder

Deloitte Danmark er en del af Deloitte Global, der er en af verdens største revisions- og rådgivningsvirksomheder med 230.000 medarbejdere fordelt i hele verden og i 2013 en global omsætning på 32,4 mia. USD. Deloitte Danmark har ca. 2.300 ansatte, hvoraf godt halvdelen arbejder på hovedkontoret i København. De øvrige medarbejdere er fordelt på 15 regionale kontorer. Ud over revision har Deloitte selvstændige afdelinger med konsulentydelser inden for skat, risikostyring og intern revision, consulting, økonomi, it og regnskab samt finansiel rådgivning. Læs mere om Deloitte på www.deloitte.dk og om karriere på www.karriere.deloitte.dk

 

Deloitte EV fokuserer på de mindre og mellemstore ejerledede virksomheder Forretningssegmentet er inddelt i virksomheder fra 0-10; 10-50 og 50-250 ansatte og med en omsætning op til 250 mio. kr.. EV rådgiver bredt indenfor Deloittes ydelsespalet; primært skat, revision og outsourcing / bogføring, men også formuerådgivning samt køb og salg af virksomheder. EV kunderne betjenes både ud fra Deloittes hovedkontor på Weidekampsgade samt de mange kontorer rundt omkring i landet. De enkelte kontorer agerer med stor fleksibilitet og frihed i forhold til kundeopsætning, leverancer og forretningsprocesser for de i dag mere end 24.000 kunder i segmentet.

 

EV segmentet er et klart fokusområde i Deloitte med et betydeligt yderligere vækstpotentiale. For at realisere det vækstpotentiale er der lavet en ny strategi for EV. Strategien handler om at være den foretrukne forretningsrådgiver for den ejerledede virksomhed. For at gøre dette fokuserer strategien på at styrke og lancere rådgivningskoncepter, der dels rammer virksomheden i heles dens livscyklus og går på tværs af virksomhedens problemstillinger ift. F.eks. skat, køb/salg, opstart, vækst mv. Derudover skal strategien standardisere og automatisere service- og betjeningsprocesserne fra start til slut, lidt populært sagt fra bilag / transaktion til årsrapport. Derudover er der fokusere på at etablere nye karriere-, og uddannelsesveje, opkøb og etablering af nye Deloitte kontorer samt mere målrettet markedsføring og salg. Afledt af det oprettes et helt nyt team for product management og process excellence, som sammen skal udvikle, modne og optimere forretningsområdets produkter og processer.

 

I samme moment ansættes en Program Manager til at drive programmet for eksekvering af denne EV strategi. Programmet startede op i foråret 2014 og har en 5 årig horisont. Program Manager stillingen er formelt baseret i Deloitte Services, som rummer Deloittes supportfunktioner, og består af ca. 250 medarbejdere. Hér vil man være del af et PMO med ca. 8 Projekt- & Program Managers. De næste 5 år er denne stilling som Program Manager allokeret på fuld tid til EV strategi programmet og har direkte reference til Deloittes øverste Partner for EV, som er medlem af den nationale koncernledelse i Deloitte.

 

Ansvar og opgaver

Som Program Manager får du ansvar for at drive eksekveringen af den nye EV strategi herunder dens program spor indenfor bl.a. process excellence, digitalisering, product management, marketing og intern kommunikation. Du skal planlægge, holde overblik over og sikre fremdrift på de mange spor i programmet for at strategien kommer til at leve og bliver en succes. En meget stor del af jobbet er også at fungere som Executive Assistant og strategisk sparringspartner for øverste Partner for EV, som i det daglige vil være nærmeste leder. Personalemæssigt refererer stillingen til PMO Manager i Deloitte Services. Stillingen har en særdeles bred kontaktfalde til alle lag i Deloittes EV forretning, men især Partnere samt Projektlederne på de ca. 6-12 løbende spor på programmet. Ansvar og primære opgaver vil være:

·       Definere spor, projekter og workstreams for programmet og sikre, at der bliver eksekveret

·       Strategisk sparring med øverste Partner for EV

·       Planlægning og styring i relation til programmet herunder transformationsplan, rapportering på økonomi, rapporteringsløsninger mht. SharePoint site mm.

·       Udfordre og sparre med Projektlederne for de enkelte spor samt onboarding af nye Projektledere og -deltagere

·       Kommunikations- og præsentationsopgaver samt workshops mm i relation til EV strategien

 

Stillingen er baseret på Deloittes danske hovedkontor på Weidekampsgade i København og der forventes kun meget begrænset rejseaktivitet.

 

Din profil
Som kommende Program Manager på EV strategien hos Deloitte har du:

 

·     En uddannelse som Cand.merc., Cand.oecon / polit, Cand.scient.pol, Civilingeniør eller lignende, hvor dit resultat lå i den bedre ende

·     Mindst 4-10 års erfaring; en væsentlig del af disse indenfor procesoptimering, effektivisering eller projekt- / programledelse fra for eksempel bank, pension, forsikring, telecom eller consulting. Alternativt kan du også have en baggrund som Executive Assistant i en førende virksomhed

·     Gerne erfaring med transformations- og digitaliseringsprojekter samt program- og projektøkonomistyring

·     Projektledercertificering indenfor Prince2, IPMA, PMI eller lignende er at foretrække, men ikke et krav

·     Solid erfaring med kommunikations- og præsentationsopgaver og især er du meget stærk i PowerPoint

 

Som person mestrer du balancen mellem at være analytisk og med strategisk mindset, men samtidig også hands-on og eksekverende. Du har markante forcer i forhold til at planlægge og organisere og skabe overblik for både dig selv og andre. Samtidig er du udadvendt og relationsskabende, da det er helt afgørende at komme tæt på forretningen, især Partnerne i EV, samt får en god relation til Projektledere og –deltagere. Du er tillidsvækkende, men evner samtidig at udfordre også på toplederniveau.

 

Dit drive er højt, du er selvkørende, resultatorienteret og får afsluttet. Forandringer trives du i og er selv med til at drive dem. Din kommunikationsform er meget klar og præcis, både i skrift og tale, og du skal trives med både at begå dig effektivt i PowerPoint og face to face. Endelig er du en behagelig og robust person, der kommer godt ud af det med en bred vifte af stakeholders.

 

Deloitte tilbyder

En Program Manager stilling, hvor du kommer ind helt i starten af det EV strategi programmet, som du kommer til at spille en meget stor rolle i at præge ligesom du i høj grad også kommer til at forme din egen rolle. Programmet, som har både ledelsesopbakning og funding, er et af 6 strategiske must win battles, og du skal drive det frem. I rollen kommer du meget tæt på det strategiske arbejde og udover at arbejde intensivt med program management leverer du også topleder sparring og support. I forhold til at arbejde med program management fx som ekstern konsulent, er der her muligheden for at følge programspor helt til dørs og se forbedringerne. Lønpakken består af en god fast løn og bonus på niveau med 1-2 månedslønninger. Deloitte tilbyder endvidere en række flexible benefits samt et omfattende tryghedsprogram med diverse forsikringer.

 

Interesseret i stillingen – dit næste karriereskridt

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at være i spil til denne attraktive stilling er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk