Titel

Senior Contract Manager - Fartøjer & borerigge


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

Vores klient er en af førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group Procurement er en stabsfunktion i virksomheden, som varetager indkøb til organisationen; både komplekst projektindkøb til boringer, vindmøller, kraftværker etc., og også IT indkøb samt generelt indkøb. Group Procurement spiller en afgørende rolle i at realisere virksomhedens vækststrategi, hvilket indebærer forhandling og indgåelse af kontrakter i mia. klassen.

 

Group Procurement ekspanderer for at bistå forretningen med indkøbsekspertise i strategiske bygge- og anlægsprojekter både offshore og på land. Til at optimere området inden for indkøb og chartering af borerigge og alle fartøjer, fx installationsskibe, kulskibe, serviceskibe osv., søger virksomheden en stærk kommerciel Senior Contract Manager med en omfattende erfaring inden for området. Stillingen er nyoprettet og giver dig en unik mulighed for at præge området.

 

Ansvar og opgaver

Som Senior Contract Manager får du ansvar for at gennemføre udbud og chartering af borerigge og fartøjer til de to forretningsområder Exploration & Production (E&P, som laver efterforskning og produktion af olie og gas) samt Power (vindmøller og kraftværker). Heri indgår også ansvaret for at sikre og udbrede market intelligence inden for området samt give input til strategien for og gennemførslen af forretningsområdernes vind- og boreprojekter. I jobbet refererer du til de to Procurement Sr. Managers for E&P og Power. Udover et tæt samarbejde med leverandørerne bliver dine primære relationer til E&P og Power Management, øvrige ansatte i Group Procurement, Legal og Finance. Primære opgaver og fokusområder i jobbet vil være:

 

Dit arbejdssted bliver i København, hvor Group Procurement er placeret. Jobbet indebærer også en vis rejseaktivitet til både leverandører og de projekter, virksomheden gennemfører.

 

Din profil

For at lykkes i jobbet har du:

 

Som person har du en udpræget forretningsforståelse, der sætter dig i stand til at udforme en effektiv strategi for området og identificere og realisere besparelser. Med baggrund i stærke analytiske evner og en god gennemslagskraft formår du at påvirke leverandører og interne samarbejdspartnere, som du er stærk til at skabe relationer til. Du trives inden for teknisk komplicerede områder. Endelig har du en struktureret tilgang til dit arbejde, som sætter dig i stand til at drive, styre og give input til forretningskritiske projekter.

 

Virksomheden tilbyder

Store krav og udfordringer men samtidig indkøbsopgaver på internationalt niveau indenfor en kategori af afgørende betydning for organisationen. Jobbet er organiseret, så du kan fokusere på strategisk indkøb og udvikling af relationer med leverandører. Du kommer til at arbejde i en virksomhed i stærk vækst i en indkøbsfunktion med kompetente og engagerede kolleger og attraktive karrieremuligheder. Lønpakken vil matche tyngden af din erfaring og profil og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).

 

Hvis du har spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk