Titel

It-managementkonsulenter, IT Strategy & Effectiveness


Virksomhed

Deloitte Consulting


Frist

Lukket


Indhold

- Rådgivning på højt niveau om it-strategi, -effektivisering og -outsourcing

Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med over 350 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer i både den private og offentlige sektor.

Deloitte Consulting arbejder indenfor 11 servicelinces: Strategy, Operations Excellence, CFO Services, Human Capital, IT Strategy & Effectiveness, IT Sourcing, Delivery, Solutions & Architecture samt tre Information Management servicelines. Deloitte Consulting er organiseret i en matrixstruktur mellem faglig specialisering og industrispecialisering. Det betyder i praksis, at projektteams altid sammensættes med udgangspunkt i kundernes konkrete ønsker og behov, hvilket typisk sker på tværs af servicelines.

Fokus på it-strategi og effektiviseringer
Deloitte Consulting oplever stor efterspørgsel på it-strategisk rådgivning indenfor bl.a. outsourcing af it, udarbejdelse af it-strategi, analyse af it-effektiviseringer og restrukturering af it-organisationer. Du vil blive en del af Deloitte Consultings serviceline IT Strategy & Effectiveness, der primært beskæftiger sig med at skabe it-strategi, vision og rammer for kunderne samt at effektivisere deres brug og levering af it.

Som konsulent i IT Strategy & Effectiveness bliver du del af et strategisk fokusområde i Deloitte Consulting. Sammen med et team af dygtige konsulenter analyserer, designer og implementerer du løsninger, der skaber varig forandring og succes for kunderne ved at hjælpe dem med at realisere deres strategiske mål på it-området. Opgaverne er typisk øverst på CIO’ens agenda og ofte på et strategisk niveau. Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

·       It-strategisk planlægning – både at lave it-strategi og hjælpe med at føre den ud i livet

·       Styring og udvikling af it-organisationen

·       It-proceseffektivisering

·       It-omkostningseffektivisering og it-outsourcing

·       It-porteføljestyring

 

Relevant kandidatuddannelse og erfaring med it fra konsulentbranchen eller større it-organisation
Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere, men som den ideelle profil har du:

·       En kandidatuddannelse, hvor dit resultat lå blandt de bedste på årgangen

·        Relevant strategisk it-erfaring, enten som konsulent eller fra større it-organisation

·        Arbejdet med et eller flere af områderne it-strategi, -outsourcing, eller -effektiviseringer

·       Som yderligere en fordel – men ikke et krav – eventuelt erfaring med salg af konsulentopgaver samt et godt netværkSom person 
har du vist stærke analytiske evner gennem både dit studie og erfaring, hvilket sætter dig i stand til at strukturere en problemstilling og identificere årsag og virkning. Du er en stærk analytiker og kan overskue store datasæt. Som konsulent er det afgørende, at du formår at kommunikere og formidle din stærke faglighed på enkel og forståelig vis på både dansk og engelsk. Ligesom dine kommende kolleger er du kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret, og du mestrer balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet.

Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 / sma@focus-recruitment.dk.

Konsulent i Deloitte Consulting
Deloitte Consulting leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer i både den private og den offentlige sektor. Som medarbejder i en videnvirksomhed, der er anerkendt for at yde kvalificeret rådgivning og dyb faglig indsigt, er det afgørende, at du er opdateret om den nyeste viden og til stadighed udvikler nye kompetencer. Gennem uddannelse og ikke mindst udfordrende arbejdsopgaver udvikler du dig bredt som konsulent og dybt inden for dit fagområde i samarbejde med de bedste faglige eksperter.


Deloitte Consulting stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give kunderne den bedste løsning, også undervejs i processen. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt – og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter inden for mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er aldrig alene om det.


I Deloitte Consulting vægtes det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash eller hockey, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold. Du kommer til at være i konstant udvikling, og du har selv mulighed for at
påvirke, hvordan din karriere kommer til at udforme sig. 


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk