Titel

Specialist med ansvar for trafikplanlægning og passagerflow


Virksomhed

Copenhagen Airports


Frist

Lukket


Indhold

- Ansvar for lufthavnens udendørs arealer, pladser og veje på Landside

 

Københavns Lufthavne A/S (CPH) ejer og driver lufthavnene i København og Roskilde. Målet er at udvikle positionen som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt. I 2011 havde CPH 22,7 millioner passagerer og en omsætning på 3,3 milliarder kroner. CPH er flere gange kåret som Europas mest effektive og Nordeuropas bedste lufthavn. Vi har en strategi om at blive en endnu mere attraktiv lufthavn for passagerer, flyselskaber, samarbejdspartnere, samfundet, ansatte og ejere, og over den kommende årrække vil vi investere mere end nogensinde før. Københavns Lufthavne er arbejdsplads for 22.000 ansatte fra flyselskaber, handlingselskaber, service, butikker og restauranter. De 2.000 er ansat i CPH og arbejder med en stor bredde af opgaver, der spænder fra projektledelse, it og finansielle og analytiske kernefunktioner til driftsmæssige områder som håndværk, rengøring og security. Læs mere på www.cph.dk

      

Passenger Service består af 50 professionelle servicemindede medarbejdere og er en underafdeling til Operationel Drift. Afdelingens ansvar er at sikre en effektiv og tryg lufthavn for ankommende og afgående passagerer. Ansvarsområdet strækker sig fra passagererne ankommer på lufthavnens område til de står i gaten og fra de lander til de forlader lufthavnens område. Afdelingen sørger for et optimalt flow og klare orienteringsmuligheder både på uden- og indendørs arealer. I Passenger Service er der konstant fokus på at agere som værter for passagererne, som betragtes som gæster i lufthavnen. Derfor brænder dine kommende kolleger for at få lufthavnens mange tilbud til at fremstå attraktive og indbydende, kort sagt at få passagererne til at føle sig hjemme.

 

Flere og flere passagerer kommer gennem Københavns Lufthavn, og som led i strategien World Class Hub, skal kapaciteten derfor udvides; et projekt der også smitter af på at sikre optimalt passagerflow og trafikplanlægning på Landside. Derfor søger CPH nu en Specialist med ansvar for trafikplanlægning og passagerflow til en nyoprettet stilling, som vil være med til at præge fremtiden for Danmarks største infrastrukturelle knudepunkt. Stillingen er placeret i stabsfunktionen i Passenger Service, der tæller 4 meget erfarne og dedikerede medarbejdere, som har ansvar for logistik og passagerflow inde i lufthavnens terminaler. Stillingen varetager ikke trafikplanlægning på Airside.  

 

Velfungerende infrastruktur og optimalt flow på lufthavnens veje og pladser
Dit ansvarsområde bliver at sikre at lufthavnens infrastruktur på veje og forpladser fungerer optimalt hvad angår til- og frakørsel, så gæsternes vej til og fra lufthavnen foregår så smidigt som muligt. I forbindelse med ud- og ombygninger skal du i tæt samarbejde med andre afdelinger i lufthavnen indgå i projekter, hvor der er brug for din viden om og input til passagerflow, vejforhold og trafikafvikling. Du skal også være bindeled til eksterne parter, som Vejdirektoratet, Kommune, Sund & Bælt, metro-, bus-, tog- og taxa selskaber, charterbureauer, limousinekørsel mm. I stillingen refererer du til Director for Passenger Service. Primære opgaver vil bl.a. være:

 

 

Stillingen rummer også nogen grad af udvikling og planlægning, men det er afgørende, at du i stillingen også har fokus på "operationel drift", således at trafikplanlægning og passagerflow forløber gnidningsfrit i det daglige.

 

Solid erfaring inden for trafikplanlægning eller procesoptimering
Indgangsvinkler til jobbet kan være flere, men som den rette profil har du formentlig:

Som person har du en eminent evne til at navigere og trives i et foranderligt miljø med mange interessenter. Du trives i en stilling, hvor du både befinder dig bag skrivebordet og ude på veje og pladser, idet du både skal planlægge, og også sørge for at tingene fungerer i det daglige. At skabe overblik, tænke helhedsorienteret samt se muligheder og tænke ukonventionelt er blandt dine absolutte forcer for at udnytte lufthavnens udendørs arealer maksimalt. Du er stærk til at skabe relationer og kan begå dig med alt fra buschauffører til direktionsniveau. Du bruger dine fremragende forhandlingsevner til at få dine ønsker igennem. Møder du modstand, løser du det via en anerkendende og afklarende kommunikation, der efterlader en tilfreds samarbejdspartner. Ligesom dine kommende kolleger har du en uformel og positiv indstilling, er initiativrig, og har et stærkt fokus på kunden - og et endnu stærkere fokus på altid at skabe win-win relationer.

I forhold til sikkerhed i lufthavnen er ren straffeattest nødvendig.

 

CPH tilbyder
En udfordrende stilling i en af Danmarks mest attraktive virksomheder, hvor du spiller en vigtig rolle i CPH´s vækststrategi ved at sikre et optimalt passagerflow gennem lufthavnen og den bedst mulige udnyttelse af lufthavnens veje og pladser. Samtidig har du også mulighed for at påvirke millioner af gæsters oplevelse af lufthavnen. Du bliver del af en kompetent, engageret afdeling i et arbejdsklima hvor medarbejdertilfredsheden er høj bl.a. gennem dygtige ledere som omsætter CPH´s overordnede mål og værdier til konkrete mål for den enkelte. Lønpakken indeholder udover fast løn, bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring. Som en ansvarlig virksomhed med fokus på et sundt arbejdsmiljø er CPH en totalt røgfri arbejdsplads.  


Hvis du har spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk