Titel

It-managementkonsulenter, IT Sourcing


Virksomhed

Deloitte Consulting


Frist

Lukket


Indhold

- Rådgivning på højt niveau om IT sourcing og udbudsstrategier samt it-anskaffelser


Deloitte Consulting er del af Deloitte Danmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med over 350 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer i både den private og offentlige sektor.


Deloitte Consulting arbejder indenfor 11 servicelinces: Strategy, Operations Excellence, CFO Services, Human Capital, IT Strategy & Effectiveness, IT Sourcing, Delivery, Solutions & Architecture samt tre Information Management servicelines.
Deloitte Consulting er organiseret i en matrixstruktur mellem faglig specialisering og industrispecialisering. Det betyder i praksis, at projektteams altid sammensættes med udgangspunkt i kundernes konkrete ønsker og behov, hvilket typisk er på tværs af servicelines.

Fokus på IT sourcing
Deloitte Consulting oplever stor efterspørgsel på it-strategisk rådgivning indenfor bl.a. outsourcing af it, udarbejdelse af it-strategi, analyse af it-effektiviseringer og restrukturering af it-organisationer. Du vil blive del af Deloitte Consultings serviceline IT Sourcing, der primært beskæftiger sig med sourcing- og udbudsstrategier, EU-udbud og RFI/RFP-processer, kravspecificering og systemanskaffelser. Der er fokus på alle sektorer, og man løser nogle af de mest interessante, mest komplekse og største opgaver i Danamark.

Som konsulent i IT Sourcing bliver du del af et strategisk fokusområde i Deloitte Consulting. Sammen med et team af dygtige konsulenter analyserer, designer og implementerer du løsninger, der skaber varig forandring og succes for kunderne ved at hjælpe dem med at realisere deres strategiske mål på it-sourcingområdet. Opgaverne er typisk øverst på CIO’ens agenda og ofte på et strategisk niveau. Du kommer til at beskæftige dig med alle faser af IT sourcing, herunder nogle af følgende opgaver:

·        Gennemføre review af eksisterende kontrakter, herunder prisanalyser

·        Udarbejde sourcing- og udbudsstrategier

·         Udlede og dokumentere krav til nye it-systemer og it-ydelser, for eksempel gennem          workshops

·         Udarbejde og reviewe udbudsmateriale

·       Gennemføre udbud og RFI / RFP-processer

·        Bidrage til udarbejdelse af tilbud på nye projekter

·       Lede et (del)projekt eller team på kundeprojekter

·       Bidrage til den løbende kompetenceudvikling i IT Sourcing


 Du skal derfor være parat til at bidrage aktivt til at styrke vores position som Danmarks stærkeste rådgiver indenfor IT sourcing i såvel den private som den offentlige sektor.

Relevant kandidatuddannelse og erfaring med IT sourcing fra konsulentbranchen eller større it-organisation
Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere, men som den ideelle profil har du: 

·        En kandidatuddannelse, fx cand.it., cand.merc.jur., cand.merc.it., cand.merc.dat. eller anden kommerciel eller it-rettet kandidatuddannelse, hvor dit resultat er blandt de bedste på årgangen

·        Relevant erfaring, enten som konsulent eller fra større indkøbs- eller sourcingfunktion. Du kan også have arbejdet med udbud fra leverandørsiden og derigennem være blevet bekendt med de krav, kunderne stiller, når de sourcer deres it-ydelser

·        Kendskab til IT sourcing eller it-udbud og måske allerede har gennemført et eller flere udbud / RFP-processer eller har kontraktstyret en it-leverandør

·        Lysten til at drive og tilrettelægge sourcingprocesser fra idestadiet til kontrakten er underskrevet, og er i stand til at omsætte forretningsbehov til konkrete krav i en kravspecifikation 


Som person har du stærke analytiske evner vist gennem både dit studie og erfaring, hvilketsætter dig i stand til at strukturere en problemstilling og identificere årsag og virkning. Du er en stærk analytiker og kan overskue store datasæt. Som konsulent er det afgørende, at du formår at kommunikere og formidle din stærke faglighed på enkel og forståelig vis på både dansk og engelsk. Ligesom dine kommende kolleger er du kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret, og du mestrer balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet.


Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 /
sma@focus-recruitment.dk.

Konsulent i Deloitte Consulting
Deloitte Consulting leder, styrer og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder og organisationer i både den private og den offentlige sektor. Som medarbejder i en videnvirksomhed, der er anerkendt for at yde kvalificeret rådgivning og dyb faglig indsigt, er det afgørende, at du er opdateret om den nyeste viden og til stadighed udvikler nye kompetencer. Gennem uddannelse og ikke mindst udfordrende arbejdsopgaver udvikler du dig bredt som konsulent og dybt indenfor dit fagområde i samarbejde med de bedste faglige eksperter.


Deloitte Consulting stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for altid at være i stand til at give kunderne den bedste løsning, også undervejs i processen. Derfor er det afgørende, at du altid overvejer, hvordan du løser en opgave bedst muligt – og så alligevel en tand bedre. Med denne tilgang får du rig mulighed for at prøve kræfter indenfor mange forskellige discipliner. Der er masser af udfordringer, og du kan altid regne med, at der står kolleger klar til at hjælpe dig i processen. Du er ansvarlig for at løse dine opgaver, men du er aldrig alene om det.


I Deloitte Consulting vægtes det sociale miljø højt. Hvis du har lyst, kan du være med til eksempelvis at løbe, spille squash eller hockey, smage på vin eller gå i biografklub med kollegerne. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt, at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold. Du kommer til at være i konstant udvikling, og du har selv mulighed for at
påvirke, hvordan din karriere kommer til at udforme sig. 


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk