Titel

Business Controller


Virksomhed

Nordea


Frist

Lukket


Indhold

- High level controlling og business intelligence med synlig business impact

Nordea er en af Nordens største finansielle virksomheder inden for bank og pension og har en markedsposition som nr. 1 eller 2 på de fleste nordiske markeder. Nordea er opdelt i de 3 forretningsområder Nordic Banking, Banking & Capital Market Products samt Savings & Life Products og tilbyder et bredt udbud af produkter, serviceydelser og løsninger inden for bank, kapitalforvaltning og forsikring. Nordea har ca. 10 mio. kunder, hvor af 4,8 millioner også er e-kunder, samt over 1.200 filialer.

Nordea søger en stærk Business Controller til at sikre værdiskabende rapportering og business intelligence for topledelsen og lokale controllere i forretningsområdet Savings & Life Products. Savings & Life Products er ansvarlig for kapitalforvaltning og rådgivning af Institutionelle kunder, Nordea Funde, Nordea Liv & Pension, samt Private Banking. Forretningsområdet forvalter aktiver for mere end 160 mia. euro.

Business Control i Savings & Life Products har ansvar for områdets planlægnings- og rapporteringsprocesser. Udover løsning af traditionelle high level controller opgaver, fungerer vi også som Business Intelligence Competence Center for hele forretningsområdet, hvor vi sikrer en optimal ledelsesrapportering samt sparring til lokale business controllere. Business Control er en del af Business Support og består af 5 medarbejdere, der tilsammen udgør et meget kompetent og engageret team.

Business intelligence og udvikling af værdiskabende ledelsesrapportering
Som Business Controller i teamet får du en stor kontaktflade til forretningsområdets ledelse og lokale business controllere. Business Control arbejder sammen som et team, men du får individuelle ansvarsområder og projekter. Målet er, at mindst 50% af teamets ressourcer anvendes til udvikling af ny rapportering og løbende forbedringer af vores processer. Du refererer til Manager for Business Area Controlling i Savings & Life Products. I samarbejde med forretningsområdet vil dine primære opgaver være:

Stærke analytiske evner og solid Controller / Business Analyst erfaring

For at lykkes i jobbet, har du: 

Som person har du stærke analytiske evner, som sætter dig i stand til at forstå og forudse forretningsområdets behov og omsætte dem til værdiskabende rapporteringsløsninger. Dette baserer du på en solid økonomisk og forretningsmæssig forståelse. Du er grundig, struktureret og kvalitetsorienteret med konstant øje for udvikling og optimering. Endelig mestrer du balancen mellem at bidrage til teamet og have et godt selvstændigt drive.

Nordea tilbyder
Et udfordrende job, hvor du får en stor betydning for det bedst mulige overblik over og styring af en enorm aktivmasse gennem værdiskabende business intelligence og ledelsesrapportering. Jobbet giver dig mulighed for at hæve dig op over den daglige drift og i høj grad fokusere på udvikling og optimering af controlling processer og business intelligence rapporter. Du får rig mulighed for at præge disse, og de har stor business impact. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning.

Ansøgning
Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15. Send din ansøgning og CV på
job@focus-recruitment.dk mærket "Business Controller Nordea" senest den 30. marts 2008.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk