Titel

Data Warehouse & Business Intelligence Udvikler


Virksomhed

Forca A/S


Frist

Lukket


Indhold

- Vær med til at styrke datadrevet forretningsudvikling ved at tage Data Warehouse til det næste niveau

 

Forca A/S er en af de største partnere inden for pensionsbranchen i Danmark og den eneste rendyrkede pensionsservice-virksomhed – ligeligt ejet af kunderne Lærernes Pension, PKA samt Pædagogernes Pensionskasse og har også Norli som kunde. Forca håndterer medlemsservice og -administration, betalingsstrømme, fondsadministration, regnskabsprocesser, governance og it-systemer for kunderne. Ca. 280 dygtige og engagerede medarbejdere servicerer og rådgiver over 595.000 medlemmer gennem et tæt partnerskab med kunderne. Læs mere på www.forca.dk

IT-funktionen i Forca tæller ca. 90 ansatte, næsten ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder, der sammen sørger for drift, udvikling og porteføljestyring – alle med det til fælles at trives med udfordringer i et komplekst miljø og med Microsoft som dominerende teknologier. IT-funktionen er organiseret i 4 afdelinger – en udviklingsafdeling, en afdeling med ansvar for porteføljestyring og agile projekter, en driftsafdeling og en afdeling for arkitektur, data og sikkerhed. Organiseringen af IT-området sætter de eksterne og interne kunder i centrum ved at etablere en klar kontaktflade mellem kunder og IT-organisationen.

Afdelingen for IT-arkitektur, data og sikkerhed rummer et mindre team af pt. 5 Data Warehouse & Business Intelligence Udviklere. Forca har klar og øget fokus på datadrevet forretningsudvikling, og derfor søger man endnu en Data Warehouse & Business Intelligence Udvikler. I stillingen skal du være med til at tage yderligere skridt i at arbejde med data for at kunne tilbyde kunder øget indsigt, handlemuligheder, udvikling og værdi. Det skal ske ved yderligere at løfte Data Warehouse & BI leverancerne, og derigennem sikre fleksible, robuste og intelligente løsninger til interne og eksterne kunder.

 

Data Warehouse i Forca er baseret på Microsoft BI-værktøjer, SQL, SSAS, SSIS og med SAS (EG, VA) og Power BI som supplerende BI / analyseværktøjer. Allerede i 2014 har man i Forca indført agil udvikling. Din hverdag foregår derfor i et mindre datateam med de 5 Data Warehouse og BI Udviklere samt medarbejdere fra forretningen, der arbejder efter agile principper med daglige scrum-møder, hvor du får mulighed for at sætte dit præg. I Forca er der med 595.000 medlemmer ekstremt store datamængder, som tilvejebringes bl.a. via medlemssystemet, økonomisystemet AX, tlf. system, chat, fra portal, timeregistrering mm.

 

Ansvar og opgaver

Som Data Warehouse & BI Udvikler skal du skabe løsninger og resultater for kunderne, så data af forskellig slags – interne, eksterne, varige og flygtige – hurtigt, effektivt og intelligent kan sammenstilles og stilles til rådighed for analyse og rapportering. Du kommer til at arbejde med afdækning af forretningsbehov, design og opbygning af Data Warehouse & BI løsninger, kuber, marter, modellering mv. Du får ansvar for og har fokus på at finde agile og effektive løsninger, som spiller en central rolle i forretningsudviklingen. Teamet laver som udgangspunkt ikke rapporterne i Power BI eller andet rapporteringsværktøj, det foregår i andre agile teams. Ud over kollegerne i Data Warehouse & BI teamet arbejder du tæt sammen med kollegaer på kryds og tværs i andre agile teams med organisatorisk tilknytning til det mest af Forca og selvfølgelig også med Forcas kunder.


Primære opgaver vil være:

 

·       Dialog med forretningen og analyse af deres krav og behov til Data Warehouse & BI løsninger

·       Arkitektur, design, udvikling og test af Data Warehouse & BI-løsninger (kuber, marter mv.) – særligt med fokus på hurtigere data

·       Datamodellering og datastaging

·       Problemidentifikation og fejlretning ifm. Data Warehouse & BI

·       Løbende optimering af Data Warehouse systemer

·       Bidrage til at fremme agil udvikling i Forca

 

Dit arbejdssted bliver Forca´s domicil på Tuborg Boulevard 3 i Hellerup.

 

Din profil

Som den ideelle kandidat til stillingen som Data Warehouse & Business Intelligence Udvikler har du:

 

·       Formentlig en relevant IT-uddannelse; det kan fx være som Datamatiker eller Cand.IT, Ingeniør, Datalog, Cand.merc.dat – men det afgørende er din erfaring

·       Har minimum 3-5 års erfaring – gerne mere – indenfor Data Warehouse / BI Udvikling, hvor det er afgørende, at du har erfaring indenfor Microsoft værktøjerne SQL, SSAS og SSIS samt C#

·       Gerne erfaring med SAS, herunder brug af Enterprise Guide og Visual Analytics, og evt. Power BI men ikke et krav

·       Har du erfaring med pensionsprodukter og meget store datamængder er det et stort plus


Som person er du stærk til at forstå behov og analysere samt modellere data med afsæt i en struktureret arbejdsstil, og du er dygtig til at vælge og implementere pragmatiske løsninger på komplekse problemstillinger. Udover at være en behagelig kollega er du en teamspiller, der kan tale med alle på tværs af organisationen. Derfor er du både udadvendt, serviceminded og klart kommunikerende. Ligeledes er du struktureret, tager selv initiativ og trives i en projektorienteret og agil arbejdsform. Dine øjne er konstant rettet mod hvad der kan optimeres.

 

Forca tilbyder

En stilling, hvor datadreven forretningsudvikling, og dermed Data Warehouse løsninger til at understøtte dette, er i fokus. IT-landskabet er spændende og komplekst, og du kommer til en organisation, hvor man arbejder med de nyeste og førende teknologier. Den agile arbejdsform giver masser af mulighed for teamwork og for at sætte dit præg på løsningerne. Der er kort fra idé og ønske til handling, og det giver masser af indflydelse på eget arbejde. Stillingen giver en bedre work-life balance end fx i en konsulentvirksomhed, og du har hér muligheden for at få ejerskab for Data Warehouse & BI løsninger i et mere langsigtet forløb og perspektiv.

 

Kulturen i Forca er uformel og uhøjtidelig med en god faglighed, og der er gode udviklingsmuligheder. Lønpakken indeholder bl.a. en særdeles attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, betalt frokost (arbejdstiden) samt 6 uger og 3 dages ferie. Derudover er der mange sociale arrangementer og kantineordning med 'take away'.

Spørgsmål eller interesse i stillingen

Focus Recruitment bistår Forca i forbindelse med denne proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på sma@focus-recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk