Titel

Senior Commercial Manager hos TELMORE


Virksomhed

TDC


Frist

Lukket


Indhold

- Forretningsudvikling, strategiarbejde og eksekvering af den kommercielle strategi

TDC og  koncernens små 9.000 ansatte leverer telefoni-, internet- og tv-ydelser gennem fast fiber og kobbernetværk i Danmark, og tilbyder desuden integrerede telekommunikationsydelser til erhvervssegmentet i Finland, Norge og Sverige. I 2013 var TDC’s omsætning 24,6 mia. kr., mens resultatet før afskrivninger mv. (EBITDA) var 10, mia. kr. TDC er i dag det teleselskab med den højeste indtjeningsmargin i Europa, og er anset som et af de mest veldrevne teleselskaber. Læs mere om TDC på http://om.tdc.dk

TDC blev købt af 5 kapitalfonde i 2005 og blev i 2010 genintroduceret på børsen i OMX-C20 indexet. Kun en kapitalfond har i dag et mindre antal aktier tilbage i TDC og fondene er helt ude af bestyrelsen. TDC er ledet af et relativt ungt management team, og der igangsat flere større transformationsprogrammer med fokus på medarbejder- og kundetilfredshed samt innovation og indtjening.
TDC består af 5 forretningsområder: Consumer, Erhverv, Channels, Operations samt Nordic & Wholesale. I Consumer-divisionen ligger TDC’s B2C brands, TDC Privat, YouSee, TELMORE samt Fullrate.

TELMORE blev 
grundlagt i oktober 2000, og har været en del af TDC koncernen siden 2004. I 2013 ophørte TELMORE som selvstændigt selskab og blev integreret som brand i TDC forretningsområdet Consumer. Fokus for TELMORE er at være online-leverandør af enkelt og billig mobiltelefoni med fokus på topklasse kundeservice og produkterne tæller mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Afdelingen
 Commercial Management i TELMORE rummer 6 yngre dygtige og kommercielt mindede medarbejdere ansat i stillinger som Business Developers og Commercial Managers. Afdelingen har det kommercielle ansvar for TELMORE herunder strategi, salg, prissætning, produktudvikling, budget, kunde- markeds- og konkurrentanalyser samt markedsaktiviteter. Afdelingen har P&L ansvar og som navnet antyder signifikant commercial impact i TELMORE.

Teamet fungerer i høj grad som ”et internt konsulenthus” samt strategi- og business development funktion – med fokus på eksekvering. Opgaverne er varierende og udfordrende, og der kan forventes et vist arbejdspres op til deadlines; dog med markant bedre work-life balance end i førende konsulenthuse. Der arbejdes tæt sammen med Consumer forretningsområdets funktioner: Strategy & Business Development-, Commercial Steering- samt Analytics & Insights. For yderligere at styrke forretningsudvikling, strategiarbejde og eksekvering af den kommercielle strategi, søger TDC nu en Senior Commercial Manager til TELMORE.

Ansvar og opgaver
I denne karrierestilling vil du bl.a. blive ansvarlig for TELMORES product roadmap samt for kommercielle partnerskaber samt drive teamets strategi- og analysearbejde. TELMORE står foran en stor og innovativ produktlancering med fokus på partnerskaber, som du skal stå i spidsen for.

Som Senior Commercial Manager refererer du til Head of Commercial Management for TELMORE, som selv refererer til Direktør for TELMORE brandet. Du vil have en meget bred samarbejdsflade bl.a. Strategy & Business Development, Commercial Steering og Analytical Insights i TDC Consumer samt til TELMORES topledelse samt finance funktioner og lignende. Dine ansvarsområder og opgaver vil blandt andet bestå af:

·          Positionering i markedet for TELMORE herunder prissætning og  produktrentabilitetsanalyser

·          Udvikle og styre partnerskaber samt TELMORES product roadmap

·          Strategiske analyser, herunder kunde-, markeds- og konkurrentanalyser

·          Udarbejde  business cases til at illustrere værdien af nye tiltag

·          Projektledelse af nøgleprojekter for eksekvering af strategien

·          Køre  den årlige strategiproces i samarbejde med dine kolleger og Consumer  forretningsområdets Strategy & Business Development team

·          Ad  hoc analyser, anbefalinger og præsentationer til ledelsen i TELMORE


Væsentlige  resultatforventninger er bl.a. succesfulde produktlanceringer, at vinde markedsandele, og at effekten af business cases også viser sig når initiativer er eksekveret. På det mere personlige plan forventes du, at bringe et strategisk og analytisk perspektiv ind i teamet. Arbejdsstedet er TDC’s hovedkontor på Teglholmsgade i København, og der forventes ingen eller højst meget begrænset rejseaktivitet.

Din profil
Den rette kandidat har en relevant uddannelse på kandidatniveau, fx cand. merc., cand. polit./oecon., cand. scient. eller civilingeniør. Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men det vigtigste er, at du har en dokumenteret historik af stærke resultater både uddannelses- og karrieremæssigt, samt har din kommercielle og analytiske værktøjskasse i orden. Din baggrund kan fx være: 

 

·        Ca. 1½-6 års erfaring fra ledende konsulenthus

·        Ca. 2½-8 års erfaring fra Strategy-, Business Development, Commercial Management rolle i en førende virksomhed – gerne telecom eller fx abonnementsbaseret virksomhed

 

Vigtige kvalifikationer for kandidater til denne stilling omfatter endvidere:

 

·          Har arbejdet med strategi og / eller forretningsudvikling

·          Erfaring med fx kunde-, markeds- eller konkurrentanalyser

·          Erfaring med business cases og gerne anden kommerciel erfaring

·          Kan selvstændigt drive projekter og lave præsentationer

·          Super bruger af Microsoft Office pakken


Som person har du en  analytisk skarp, strategisk funderet og resultatorienteret arbejdsform med et stærkt kommercielt mindset. Du er selvstændig og proaktiv, arbejder struktureret og får eksekveret projekter til tiden. Samtidig evner du også at tænke nyt, se muligheder og finder gerne utraditionelle løsninger. At skabe relationer og håndtere mange stakeholders – på alle niveauer af organisationen – er blandt dine forcer. Derudover er du ambitiøs, vil noget med din karriere og har en naturlig interesse for teknologi, telecom og medier. Endelig er du robust – og OK med en stilling, hvor der kan være peaks i arbejdet.

TDC tilbyder
 
En karrierestilling som Senior Commercial Manager med særdeles stor commercial impact, hvor du spiller en nøglerolle for at drive strategiske og kommercielle projekter i TELMORE, hvis fremtidige retning du er med til at præge. Stillingen giver god mulighed for at følge projekterne til dørs og ikke ”blot aflevere konsulentrapporten". Det er
 også en stilling med eksponering for topledelsen i en særdeles dynamisk, uformel og entreprenant kultur i en veldrevet virksomhed – såvel TDC som TELMORE – med kort fra idé til handling.

Stillingen 
giver et solidt fundament for en fremtidig karriere i TDC, som igennem mange år har været kendt for at være blandt de førende på talent management i Danmark, samt for at tilbyde attraktive karrieremuligheder på tværs af koncernen. Som del af TDC koncernen har man mulighed for TDC´s kurser, talent- og lederprogrammer mm.  Lønpakken vil udover grundløn bestå af 10% virksomhedsbetalt pension, sundhedsforsikring etc..

Hvis du 
har spørgsmål eller ønsker at komme i betragtning til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / 
sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk