Titel

Business Controller til Danmarks største erhvervsorganisation


Virksomhed

Landbrug & Fødevarer


Frist

Lukket


Indhold


- Økonomichef lignende stilling med fokus på både financial- og business controlling samt ledelsessparring

Landbrug & Fødevarer er Danmarks største erhvervsorganisation, som varetager politiske og faglige interesser og opgaver for danske landmænd, fødevarevirksomheder og agroindustrien Organisationen er skabt gennem en fusion i 2009 og har mere end 300 fødevare- og agroindustrielle virksomheder og 22.000 landmænd som medlemmer. De ca. 1.100 ansatte i Landbrug & Fødevarer laver interessevaretagelse nationalt og internationalt, skaber ny viden med forskning og innovation og rådgiver medlemmerne. Den årlige omsætning er på ca. 1,4 mia. kr. og Landbrug & Fødevarer finansieres af bl.a. kontingenter, tilskud, ejendomsafkast, konsulentopgaver og annoncer. Til gavn for medlemmerne skal Landbrug & Fødevarer sikre det bedst mulige økonomiske resultat, som kan omsættes til politisk interessevaretagelse, faglig rådgivning og vidensopbygning. Læs mere på www.lf.dk  


Landbrug & Fødevarers KoncernØkonomi-område har knap 50 medarbejdere, der håndterer bogholderi, lønadministration, budgettering, controlling og rapportering, økonomi- og forretningssparring samt fondsadministration, risikostyring og compliance. Placering er på koncernens to hovedlokationer på Axelborg i København samt Agro Food Park i Århus.

KoncernØkonomi betjener en bred vifte af interne og eksterne kunder; alt fra branche- og sektorchefer, områdedirektører og direktionen i Landbrug & Fødevarer til ca. 60 fonde og foreninger med egen bestyrelse, der på forskellig måde er knyttet til Landbrug & Fødevarer eller til landbrugs- og fødevareerhvervet i øvrigt. For de fonde laver man regnskaber, budgetter, forecast mm.
På systemsiden anvendes bl.a. Microsoft Dynamics NAV og Targit.


KoncernØkonomi har vedvarende fokus på at blive styrket til i endnu større udstrækning at levere forretningsorienteret sparring, fortolkning, kommunikation og præsentation af økonomiske nøgletal med henblik på at sikre endnu bedre overblik og styring af både interne afdelinger og forretningsområder samt fonde og foreninger. Derudover er fokus også på bedre analyse af forretningsmuligheder samt proaktivt at udfordre forretningsområdernes aktiviteter og drift. 

Derfor søger Landbrug & Fødevarer nu en forretningsorienteret Controller, der både har evner og lyst til en stilling, der spænder bredt fra financial controlling til business controlling og ledelsessparring – en stilling i et stærkt fagligt miljø placeret i hjertet af København. Hovedvægten i stillingen vil være business controlling, økonomistyring og forretningssparring. Den rette kandidat har en god økonomisk og kommerciel forståelse tilegnet gennem en kandidatuddannelse og erfaring som fx Business Controller, Business Analyst, Financial Controller eller Revisor. 

Ansvar og opgaver
Som Business Controller i KoncernØkonomi vil du i praksis fungere som ”Økonomichef” for en række af de mest komplekse områder og profitcentre i Landbrug & Fødevarer samt for fonde og foreninger. Du vil med stor selvstændighed varetage økonomistyringen i et stærkt samspil med kompetente og engagerede kollegaer. Der er derfor tale om en både bred og forretningsorienteret stilling med en bred kontaktflade primært til Økonomichefer, direktion og ledelse i forretningsområderne. Primære opgaver i stillingen vil være: 


Din profil

Som den ideelle profil har du:

Som person er du analytisk med blik for detaljen, har en stærk talforståelse og en resultatorienteret arbejdsstil. Du har drive, vilje og gå-på-mod i forhold til både den løbende rapportering og forbedring af økonomiprocesserne. En selvstændig arbejdsstil, beslutsomhed og politisk flair er vigtige forudsætninger for at sparre med og udfordre forretningen. Du ikke blot udfordrer, men er også pragmatisk og løsningsorienteret samt dygtig til at skabe relationer, præsentere og kommunikere økonomi på letforståelig vis – også til ikke-økonomer. 

Landbrug & Fødevarer tilbyder 
En tung Business Controller stilling, hvor du i praksis i høj grad fungerer som Økonomichef med ansvar for økonomistyringen for egne områder, der er blandt de mest komplekse og eksponerede i Landbrug & Fødevarer. Der er en væsentlig bredde i stillingen, hvor du arbejder med både business- og financial controlling opgaver og ledelsessparring. Derudover vil der også være rig mulighed for at forandre og forbedre økonomirapportering, økonomiprocesser og være med til at højne økonomifagligheden yderligere. Samtidig får du et unikt indblik i kernen af Danmarks største erhvervsorganisation. 

Med
størrelsen af KoncernØkonomi, der tæller små 50 ansatte, og som er i løbende udvikling, vil der for den rette kandidat over tid også være gode muligheder for faglig og karrieremæssig udvikling. Lønpakken indeholder udover grundløn, 11% arbejdsgiverbetalt pension, sundhedsforsikring og 6 ugers ferie. Stillingen er alt andet end en ”retræte position”, men dog stadig med klart bedre work life balance end andre tunge finance stillinger i større virksomheder. 

An
sættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner, Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 / sma@focus-recruitment.dk.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk