Titel

Process Excellence Konsulenter på Senior Konsulent eller Manager niveau


Virksomhed

Deloitte Business Consulting


Frist

Lukket


Indhold

- Profil med solid erfaring indenfor procesoptimering, Business Process Management eller Lean

Deloitte Business Consulting er en selvstændig del af Deloitte Denmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med 200 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder i den private sektor og offentlige sektor.

Operations Excellence er et af otte forretningsområder i Deloitte Business Consulting. Forretningsområdets 45 kompetente og dedikerede konsulenter rådgiver offentlige og private virksomheder indenfor procesoptimering, effektivisering samt implementering af fx BPM og Lean.

Opgaver, der forandrer, effektiviserer og forbedrer processer i landets førende virksomheder
Sammen med et team af dygtige konsulenter analyserer, designer og implementerer du løsninger, der skaber varig forandring og succes for kunderne. Du hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål via rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og branchekendskab. Et typisk projekt varer 3 til 18 måneder og omfatter både analyse, design og implementering.

Operations Excellence har især en markant position indenfor optimering af administrative og finansielle processer. Eksempler på projekter kan være: kortere ekspeditionstid i kunderettede processer, hurtigere ”time to market” for nye produkter, bedre IT understøttelse af forretningsprocesser, implementering af styring og målingsredskaber, forankring af nye arbejdsmetoder, og i det hele taget klare effektivitetsforbedringer. Du vil bl.a. løse følgende typer opgaver:

Som Manager vil du derudover også have ansvar for ledelse af hele procesoptimeringsprojekter samt et ansvar for salg og forretningsudvikling.

Relevant kandidatuddannelse og erfaring indenfor procesoptimering og effektivisering
Som den ideelle profil har du:

Som person har du stærke analytiske evner vist gennem både dit studie og erfaring, hvilket sætter dig i stand til at strukturere en problemstilling og identificere årsag og virkning. Som konsulent er det afgørende, at du formår at kommunikere klart og formidler din stærke faglighed på enkel og forståelig vis på både dansk og engelsk. Ligesom dine kommende kolleger er du også kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret og du mestrer balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet.

Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner, Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 / sma@focus-recruitment.dk

Som Operations Excellence konsulent hos Deloitte Business Consulting tilbydes du


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk