Titel

Manager eller Senior Konsulent til finance transformation i den finansielle industri


Virksomhed

Deloitte Business Consulting


Frist

Lukket


Indhold

- Rådgivning af førende finansielle virksomheder med henblik på optimering af økonomifunktion

Deloitte Business Consulting er en selvstændig del af Deloitte Danmark og et af Danmarks førende konsulenthuse med 220 konsulenter, som hjælper kunderne med at realisere deres strategiske mål gennem rådgivning baseret på dyb faglig indsigt og indgående kendskab til en bred vifte af brancher. Vi leder og gennemfører projekter for en række af Danmarks største virksomheder. Løsningerne omfatter ERP-løsninger, it-integration, udvikling og infrastruktur, ledelsesrapportering og økonomistyring, optimering af forretningsprocesser, lean, supply chain, forandringsledelse, HR transformationer, performance management samt strategi og programledelse.

CFO Services er et af otte forretningsområder i Deloitte Business Consulting. Forretningsområdets godt 30 kompetente og dedikerede konsulenter rådgiver landets største virksomheder samt finansielle og offentlige institutioner omkring optimering og styrkelse af økonomifunktionen. Det foregår bl.a. gennem design af nye økonomiprocesser, implementering af nye it-værktøjer, etablering af shared service centre, best practice, fast closing, lean accounting mm.

CFO Services fungerer som one-stop-shop, der kan levere end-to-end økonomiydelser til kundernes CFO´s og økonomifunktioner. Der er stor efterspørgsel på forretningsområdets kompetencer, hvorfor Deloitte Business Consulting søger en ny ambitiøs Manager eller Senior Konsulent med erfaring fra den finansielle industri og et højt fagligt niveau til rådgivning inden for finance transformation, især med fokus på konsolidering og rapportering, ledelse af komplekse transformationsprojekter inden for økonomifunktionen samt scoping eller salg of projekter.

Opgaver, der forandrer og forbedrer virksomheders styring og effektivitet
Som Manager eller Senior Konsulent i CFO Services kommer du til at arbejde på projekter med høj kompleksitet for landets største finansielle virksomheder, hvor du ikke indfanges i en økonomifunktions daglige drift, men får muligheden for at forandre og forbedre. Sammen med et team af kolleger vil du indenfor Finance Transformation bl.a. løse følgende typer opgaver:

·        Design af konsolidering og rapporteringsprocesser og samarbejde med Deloittes EA enhed om den overordnede rådgivning om understøttende systemer som SAP, AX, HFM, Essbase og Cognos planning

·        Design og implementering af nye økonomiprocesser (rapportering, rullende forecast og planning), krav specifikation, udvikling af business case og kvalitetskontrol af løsningsforslag

·        Finansiel understøttelse af strategiproces herunder implementering af strategiske præstationsmål

·        Videresalg på eksisterende projekter eller opsøgende arbejde primært hos eksisterende kunder

·        ABC analyser, lønsomhed og omkostningsreduktion

·        Foranalyse, design og implementering af shared services centre

·        Evaluere afsluttede projekter samt opsummere forbedringspunkter til kommende projekter

·        Øvrig rådgivning til CFO´s og andre ledere i virksomhedernes økonomifunktio n

·        Manager og Senior Konsulent rollerne adskiller sig ved at man som Manager har salgsansvar samt ofte fuldt projektledelsesansvar på opgaver for kunderne

Relevant økonomisk kandidatuddannelse og erfaring som controller eller konsulent
Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere, men som den ideelle profil har du:

·        En kandidatuddannelse som, cand.merc.FIR / MAC, AEF / FSM, cand.merc.aud, Cand.Oecon eller lignende, hvor dit resultat lå blandt de bedste

·        Mindst 3-8 års relevant økonomi erfaring som Controller, Financial eller Business Analyst - afhængig af om. Din baggrund kan også være som erfaren konsulent indenfor finance området

·        Erfaring fra den finansielle sektor i bred forstand, dvs. bank, pension, forsikring, realkredit etc.

·        Kompetence inden for konsolidering og rapportering samt gerne indenfor understøttende systemer som SAP, AX, HFM, Essbase, og Cognos planning, hvilket vil være en klar fordel

·        Kendskab til rytmen i en økonomifunktion gennem din erfaring med opgaver som budgetlægning, omkostningsreduktion, design af økonomiprocesser, rapportering etc.  

·        Erfaring fra projektarbejde og optimeringsforløb gerne som projektleder

·        Gerne erfaring med rådgivningssalg eller som minimum lyst til det

 

Som person har du stærke analytiske evner vist gennem både dit studie og erfaring, hvilket sætter dig i stand til at strukturere en problemstilling og identificere årsag og virkning. Som konsulent er det afgørende, at du formår at kommunikere klart og formidler din stærke faglighed på enkel og forståelig vis på både dansk og engelsk. Ligesom dine kommende kolleger er du også kendetegnet af et højt engagement samt en empati, som gør, at du kan sætte dig i kunders og kollegers sted. Din arbejdsstil er resultatorienteret og du mestrer balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet.


Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15 /
sma@focus-recruitment.dk.

Som Konsulent hos Deloitte Business Consulting tilbydes du

·        Samarbejde med fagligt stærke konsulenter . Du bliver del af et af landets stærkeste konsulent teams på 220 erfarne konsulenter, der brænder for at hjælpe kunderne til at blive endnu bedre.

·        Deloitte arbejder med de fleste af landets største finansielle virksomheder

·        Projekterfaring for landets førende virksomheder . Du får mulighed for at deltage i så mange forskellige projekter, at din viden aldrig står stille. Du bliver inddraget i flere forskellige projekter fra starten, så du får mulighed for at prøve kræfter med flere områder. I takt med din udvikling får du mulighed for at specialisere dig i de områder og temaer, der interesserer dig.

·        Metoder og værktøjer . Du får adgang til de nyeste metoder og værktøjer, f.eks. integrated performance management og økonomistyring.

·        Opbygning af et netværk i den finansielle sektor : Som ansvarlig for projekter og slag primært til eksisterede kunder får du en bred berøringsflade med CFO’er og ledere inden for økonomifunktioner i den finansielle sektor.

·        Arbejde tæt på beslutningstagere . Du kommer til at deltage i projekter, der har stor betydning for virksomhedens styring og udvikling.

·        Arbejde tæt på ledelsen . Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor der er tæt kontakt med lederne, og hvor vi samarbejder meget på tværs. Du kommer dagligt i kontakt med vores absolutte faglige spydspidser, som giver direkte og konkret sparring til gavn for din udvikling.

·        Udvikling i balance . Du får et udfordrende job med mulighed for at planlægge eget arbejde, så længe kunden får den bedst mulige rådgivning. Der er gode uddannelsesmuligheder, rejseaktiviteter i Danmark og samarbejde med kolleger i udlandet.

·        Mentor . Du får en mentor, der følger dig og din udvikling. Din mentor har en baggrund, der ligner din, men har flere års erfaring. Han eller hun støtter din udvikling og hjælper dig med at få det maksimale ud af din karriere.

·        Engagerede kolleger . Hvis du har lyst, kan du være med til for eksempel at løbe, spille squash, smage vin eller deltage i biografklub med kollegerne. I Deloitte Business Consulting vægtes det sociale miljø højt. Du bruger en del tid sammen med dine kolleger, og derfor er det også vigtigt at arbejde og udvikling suppleres med sociale aktiviteter og godt sammenhold.

·        Attraktive løn- og karrieremuligheder . Du kommer til at være i konstant udvikling, og du har selv mulighed for at påvirke, hvordan din karriere kommer til at udforme sig. Oveni i en god fast løn og øvrige benefits, er der en attraktiv bonusordning.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk