Titel

Aktuarer til Produkter & Systemer


Virksomhed

PenSam


Frist

Lukket


Indhold

- Vil du være med at udvikle forsikringsbranchens svar på iTunes

PenSam er en udviklingsorienteret finansiel virksomhed, der blandt andet leverer arbejdsmarkedspension og supplerende forsikrings- og bankprodukter til mere end 380.000 kunder. PenSam er til for kunderne, og det afspejles i dagligdagen, forretningsgrundlag og værdier. Missionen er at skabe tætte relationer med kunderne og levere konkurrencedygtige finansielle produkter og afkast til kunder og ejere. I PenSam gør medarbejderne forskellen, og arbejder ud fra de fælles værdier: nærhed til kunden, værdiskabelse, udvikling, ansvar og anerkendende. PenSam har mere end 330 ansatte og forvalter en aktivmasse på ca. 65 mia. kr. Læs mere på www.pensam.dk

PenSam har de seneste år arbejdet målrettet mod at handle og tænke mere kundefokuseret. Et fokus der er helt centralt i forhold til at ændre PenSam fra et traditionelt arbejdsmarkedspensionsselskab til en konkurrencedygtig finansiel koncern.

Den forsikringsmæssige produkt- og systemudvikling er afgørende for, at PenSam kan realisere målene og skabe øget værdi og handlefrihed for vores kunder. Vi har derfor tilpasset organiseringen i Aktuariatet og etableret en ny sektion, der skal:

Vil du være med til at præge opbygningen af den nye sektion fra start - samtidig med at vi skaber afgørende forretningsmæssige resultater?
 
Om jobbet
De primære arbejdsopgaver er:

Hvad tilbyder vi?
En udfordrende stilling med rig mulighed for at præge egne opgaver og din egen udvikling. Den nye sektion bliver centralt placeret i mange tværgående udviklingsprojekter, og du opnår derfor et bredt netværk og en god forståelse for forretningen. Du får en enestående mulighed for at være med til at bygge et område op fra bunden, hvor det primære fokus vil ligge på udviklingsopgaver.
Medarbejderne er det vigtigste aktiv i PenSam. Derfor er løbende udvikling og work-life balance i centrum; ikke blot i ord, men også i handling.

Hvem er du?
For at lykkes i jobbet har du:

Som person er du analytisk og resultatorienteret. Du arbejder systematisk og grundigt, og trives med at arbejde med kravspecifikationer og tests. Som de øvrige i Aktuariatet har du en imødekommende og positiv indstilling, et godt humør og drive samt modet til at udfordre og dele viden med dine kolleger.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere?
Ansættelsen gennemføres i samarbejde med Focus Recruitment. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Steffen Marstrand på tlf. 50 51 92 15. Send din ansøgning og CV snarest og senest 9. april 2010 på
job@focus-recruitment.dk mærket ”Aktuar, Produkter og Systemer”.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk