Titel

Revisorer på Senior niveau med særlig fokus på bank, forsikring og finans


Virksomhed

Deloitte


Frist

Lukket


Indhold

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er en del af Deloitte Touche Tohmatsu Limited, som i 2013 havde kontorer i 150+ lande, ca. 170.000 ansatte og en global omsætning på 32,4 mia. USD. Med en omsætning på 2.306 mio. kr. for regnskabsåret 2012/13 og ca. 2.300 medarbejdere er Deloitte Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma. Deloitte dækker en bred vifte af kompetencer, og står generelt stærkt på de markeder virksomheden opererer indenfor. Deloitte i Danmark er ejet af de danske partnere, og betjener de ca. 30.000 kunder i landet fra 15 kontorer landet over og 2 kontorer i Grønland. Ca. halvdelen af de danske ansatte er baseret på hovedkontoret på Weidekampsgade. Læs mere på www.deloitte.dk.

                             

Deloitte Danmark har forrygende travlt, er i vækst og søger derfor dygtige erfarne revisorer – med stort potentiale – til at tage del i de mange udfordrende opgaver. Afdelingen for Deloittes største kunder i Danmark har brug for yderligere Revisorer på Senior niveau, som kan bistå førende virksomheder i Danmark med at sikre retvisende regnskaber og revision samt overblik over deres forretning og finansielle dispositioner. Det er et ungt og uformelt miljø, hvor du i teams arbejder sammen med – og kan lære af – fagligt stærke kolleger, som er drevet af at levere høj kundeservice.

Ansvar og opgaver
Som Revisor på Senior niveau vil din hverdag tage udgangspunkt i serviceringen af en række børsnoterede kunder. Du vil primært blive tilknyttet gruppen Financial Services Industry, som arbejder for bl.a. landets førende pensions- og forsikringsselskaber, banker og investeringsvirksomheder. Ca. halvdelen af din tid vil blive brugt på disse kunder, mens din øvrige tid vil blive brugt på andre - primært større – virksomheder i andre industrier, således at du samtidig med specialiseringen også kan bevare bredde i din profil.


Som Senior Revisor fungerer du hovedsageligt som ”jobansvarlig” på revisionsopgaver og vil typisk lede 2-4 medarbejdere, hovedsageligt Trainees og Assistants. Selv vil du i det daglige på revisionsopgaver referere til Managers, Senior Managers eller partnere alt afhængig af opgavens størrelse og kompleksitet.


Det primære arbejdssted er Deloittes danske hovedkontor på Weidekampsgade 6, 2300 København S – 5 minutter fra Københavns Rådhusplads.

Din profil
Som kommende Senior Revisor hos Deloitte har / er du:

·       Minimum 3-5 års praktisk erfaring – gerne mere – fra et af landets førende revisionshuse, gerne ”Big 4”. Det ideelle antal års erfaring afhænger af om du har arbejdet som Revisor sideløbende med HDR eller fx læst Cand.merc.aud på fuld tid

·       Enten stud.merc.aud med 1-2 år tilbage eller har afsluttet cand.merc.aud for 0-3 år siden

·       Meget gerne erfaring med revision af enten banker, forsikrings- eller pensionsvirksomheder, hvilket vil være et klart plus. Alternativt en meget stor lyst til at arbejde intensivt med det område

 

Som person er du fagligt kompetent, grundig, struktureret og indstillet på at tage ansvar. Det falder dig også naturligt at være initiativrig og udadvendt for at sikre gode kunde- og samarbejdsrelationer samt sparring med dine kolleger. Endelig er du målbevidst og i stand til at træffe selvstændige beslutninger indenfor dine ansvarsområder. 


Deloitte tilbyder

En Senior Revisor stilling, som giver muligheden for at specialisere dig i Financial Services Industry, men samtidig uden, at du går glip af at arbejde med en bredere kundeportefølje på tværs af industrier. I Danmark er Deloitte absolut markedsledende på forsikring og pension, og har mange af de største banker.

Du 
bliver en del af et på en og samme tid uformelt og ambitiøst miljø med en faglighed indenfor revision, som er second to none uden at der gives køb på et godt socialt miljø. Der er plads til mangfoldighed og til en god work life balance hvor man som Revisor kan vælge at arbejde meget eller knap så meget – afhængig af ambitiøsitet og prioriteter. Man har desuden d edikeret fokus på top talenter og et stærkt talent program, hvorfor der også er plads til en stejl ”fast track” karriere. Udover grundløn er der overarbejdsbetaling, som enten kan udbetales eller afspadseres. Desuden er der mulighed for performance tillæg knyttet til stillingen.

Hvis du har 
spørgsmål til eller ønsker at være i spil til denne attraktive stilling er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk